تیتر امروز

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تا تار مو/تقیه‌ی علماء دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تا تار مو/تقیه‌ی علماء دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...
گفت‌وگوی دیدار در برنامه ایرانشهر با یک تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...

دیدارنیوز در روزی که سومین دور از مذاکرات تهران و واشنگتن در شهر مسقط برگزار شد، میزبان صادق زیباکلام استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی در برنامه ایرانشهر بود.

شمار مبتلایان جهانی کرونا به بیش از ۱۴۷ میلیون نفر رسید

براساس گزارش مراکز رسمی، شمار مبتلایان جهانی ویروس کرونا تا بامداد یکشنبه به ۱۴۷ میلیون و ۱۴ هزار نفر رسیده است.

کد خبر: ۸۸۲۸۶
۰۹:۳۶ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰

آمار جهانی کرونا

دیدارنیوز ـ به گزارش مرکز وب سایت آماری ورد متر (worldometers) که آخرین آمار مبتلایان به همه گیری کرونا را به صورت لحظه‌ای گزارش می‌دهد، شمار مرگ و میر جهانی کرونا به ۳ میلیون و ۱۱۱ هزار و ۴۶۱ نفر رسیده است.

براساس این گزارش در ۲۴ ساعت گذشته در آمریکا که دارای بیشترین آمار بیماران کرونایی است، ۶۷ هزار و ۹۴ نفر به کووید ۱۹مبتلا شده و ۸۱۱ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

آخرین آمار نشان می‌هد، شمار مبتلایان به این بیماری در آمریکا به ۳۲ میلیون و ۷۳۶ هزار و ۳۷۳ نفر و مرگ و میر ناشی از آن نیز به ۵۸۵ هزار و ۱۳۹ نفر رسیده است.

همچنین شمار بهبود یافتگان کووید ۱۹ در آمریکا ۲۵ میلیون و ۲۹۶ هزار نفر گزارش شده است.

براساس آمار‌های ارائه شده توسط وب سایت ورد متر، پس از آمریکا، هند، برزیل، فرانسه، روسیه و ترکیه به ترتیب دارای بیشترین مورد ابتلا به بیماری کرونا در جهان هستند.

افزایش شمار مرگ و میر بیماران کرونایی در آمریکا در حالی روند صعودی دارد که دولت بایدن در تلاش است تا سوء مدیریت به جای مانده از دوره رئیس جمهوری پیشین آمریکا در مقابله با ویروس کرونا در این کشور را کنترل کند، وضعیتی که اقتصاد آمریکا را با بحران مواجه ساخته است.

افزایش شمار مبتلایان کرونا در آمریکا در حالی رخ می‌دهد که بیشترین تعداد واکسن در این کشور تا کنون توزیع شده و در شرایطی که جهان با کمبود واکسن کرونا دست و پنجه نرم می‌کند دولت فدرال آمریکا مقدار زیادی از دوز‌های واکسن را خارج از نیاز خود انبار کرده است.

طبق محاسبات خبرگزاری فرانسه تا روز شنبه، بیش از یک میلیارد دوز واکسن کرونا در سطح جهان توزیع شده است که بیش از نیمی از آن‌ها تنها در سه کشور آمریکا، چین و هند مورد استفاده قرار گرفته است.

براین اساس بیش از نیمی یا ۵۸ درصد واکسن‌های توزیع شده تنها در سه کشور امریکا با ۲۲۵میلیون و ۶۰۰ هزار دوز، چین با ۲۱۶ میلیون و ۱۰۰ هزار دوز و هند با ۱۳۸ میلیون و ۴۰۰ هزار دوز استفاده شده است.

منبع: ایرنا
برچسب ها: آمار کرونا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت