تیتر امروز

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان اعلام کرد:

آغاز واکسیناسیون عمومی با گروه سنی بالای ۸۰ سال در سمنان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان از آغاز واکسیناسیون عمومی با اولویت واکسینه کردن سالمندان بالای ۸۰ سال در این استان از امروز چهارم اردیبهشت‌ماه خبر داد.

کد خبر: ۸۸۲۰۵
۱۵:۲۷ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰

واکسیناسیون سالمندان

دیدارنیوز ـ دکتر نوید دانایی با اشاره به اینکه تاکنون تعدادی از گروه‌های در خطر در استان بر علیه کووید ۱۹ واکسینه شدند اظهار کرد: پیش از این واکسیناسیون بیش از ۸۰ درصد گروه‌های همچون کادر درمان، بیماران خاص، سالمندان نگهداری شده در خانه‌های سالمندان، جانبازان و پاکبانان در مناطق تحت‌پوشش علوم پزشکی استان سمنان انجام شده است.

وی از تکمیل واکسیناسیون این گروه‌ها طی یکی دو روز آینده خبر داد و اضافه کرد: واکسیناسیون عمومی بر مبنای سن افراد انجام شده و در اولین گام در فاز عمومی، سالمندان بالای ۸۰ سال از امروز واکسینه می‌شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان همچنین با اشاره به روند افزایشی مبتلایان در کشور و استان، از بستری شدن ۴۰ بیمار جدید مثبت با تشخیص قطعی ابتلا به کووید۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان خبر داد و افزود: از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا تاکنون ۲۳ هزار و ۹۸۸ مورد مثبت بیماری کرونا بر اساس معیار‌های تشخیصی آزمایشگاهی PCR در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان شناسایی شده اند.

وی تصریح کرد: در شبانه‌روز گذشته و از سوم لغایت چهارم اردیبهشت ماه) بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۴۰ بیمار مثبت جدید مبتلا به کووید۱۹ در مناطق تابعه دانشگاه و در مراکز درمانی بستری شدند و به این ترتیب مجموع بیماران بستری شده در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا ویروس تاکنون به پنح هزار و ۵۹۸ نفر رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ادامه داد: علاوه بر این ۱۸ هزار و ۳۹۰ بیمار نیز به صورت سرپایی در ۶ شهرستان تحت‌پوشش این دانشگاه شناسایی شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ادامه داد: خوشبختانه کل موارد بهبودی و ترخیص بیماران مبتلا به کووید۱۹ از ابتدای بروز و شیوع بیماری در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه به ۴۶۸۵ نفر رسید.

دکتر دانایی با اشاره به آغاز واکسیناسیون عمومی علیه بیماری کووید۱۹، گفت: این واکسیناسیون به صورت کاملا رایگان و بر اساس مقررات ستاد کرونا انجام می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی