تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

اصلاح احکام حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی

رئیس کانون بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی از اصلاح احکام حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی برای سایر سطوح در سال ۱۴۰۰ خبر داد.

کد خبر: ۸۸۱۷۹
۱۳:۵۲ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰

 حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی

دیدارنیوز ـ علی دهقان‌کیا با اعلام خبر تصحیح احکام جدید بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۰ اظهار کرد: بنابر پیگیری‌های انجام شده احکام حقوق بازنشستگان سایر سطوح بازنشستگان تأمین اجتماعی مورد بازبینی و اصلاح قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: با موافقت مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی (سایر سطوح) در اردیبهشت‌ماه اصلاح و حقوق آن‌ها برمبنای احکام اصلاح شده به حساب آن‌ها واریز خواهد شد.

رئیس کانون بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر بازنشسته سازمان تأمین اجتماعی هستند گفت: از این تعداد ۶۰ درصد حداقل‌بگیر و ۴۰ درصد سایر سطوح هستند.

دهقان‌کیا تصریح کرد: برهمین اساس احکام جدید برمبنای مرحله دوم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و همچنین براساس دستمزد اسفندماه سال ۹۹ محاسبه و پرداخت خواهد شد.

وی همچنین از آخرین رایزنی‌ها برای پرداخت وام قرض‌الحسنه به بازنشستگان تأمین اجتماعی نیز گفت: به زودی فرآیند ثبت‌نام متقاضیان در این زمینه آغاز خواهد شد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد