تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.

با اقدام تراکتور ضد مهاجم الجزایری؛ اعتبار فوتبال ایران به خطر افتاد

شرایط مهاجم الجزایری تراکتور و مشکلی که باشگاه برای او ایجاد کرده سبب شده چهره فوتبال ایران در عرصه بین المللی با خدشه رو به رو شود و مسئولان فدراسیون فوتبال باید هرچه زودتر برای حل مشکل عکاشه حمزاوی وارد عمل شوند.

کد خبر: ۸۸۰۳۵
۱۴:۰۹ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۰

تراکتور

دیدارنیوز -  حمزاوی عکاشه مهاجم الجزایری تیم تراکتور که فصل گذشته به این تیم ملحق شد و به خاطر کرونا ماه‌ها از ورود به ایران بازماند، حالا شرایط عجیبی در ایران پیدا نکرده و اجازه خروج ندارد. او که در ابتدای فصل با تاکید کادرفنی به ایران برگشت و در زمستان در لیست مازاد قرار گرفت، پیش از لیگ قهرمانان آسیا با تراکتور توافق کرد تا قراردادش را فسخ کند. او با شاگردان خطیبی به امارات نرفت و قراردادش را فسخ کرد اما حالا یک مشکل عجیب از سوی باشگاه تبریزی، سبب شده تا همچنان در ایران بماند.
آنطور که فیف‌پرو، اتحادیه جهانی بازیکنان حرفه‌ای فوتبال نوشته، این اتحادیه در تلاش است تا «حمزاوی را از ایران خارج» کند. به گفته FIFPRO «باشگاه تراکتور علاوه بر عدم پرداخت دستمزد این بازیکن، پاسپورت او را هم گرفته است. برای فسخ توافق کردند اما حالا تراکتور می‌گوید که برای پرداخت مالیات عکاشه باید ۱۵ هزار دلار بدهد. مبلغی که برعهده باشگاه است. ما یک نامه به تراکتور زدیم که بی پاسخ بود. در نتیجه همین حالا نامه‌ای به فدراسیون فوتبال می‌زنیم و خواستار دخالت این نهاد می‌شویم.»
ارسلان اسکندری، عضو پیشین کمیته تعیین وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال با انتقاد از رخ دادن چنین موضوعی در فوتبال ایران نوشت:
گروکشی با پاسپورت بازیکن خارجی رویه قدیمی و تکراری توسط بعضی باشگاه‌های فوتبال ایران است. آخرین باری که چنین موضوعی رسانه‌ای شد،مربوط به باشگاه ماشین‌سازی و بازیکن اسکاتلندی بود. بازیکن در اتاق حل اختلاف فیفا ثابت کرد که امضای برگه فسخ قرارداد، اختیاری نبوده و بر بازیکن تحمیل شده است. همان زمان (خرداد 99) اعلام کردم که برای جلوگیری از تکرار، اینگونه اقدامات باید توسط مراجع انضباطی فدراسیون پیگیری شده و با متخلف برخورد شود. بحث اعتبار و شان فوتبال ایران در میان است. اقدام و پیگیری نشد. حالا مجدداً، اتفاق مشابهی بین باشگاه تراکتور و بازیکن مراکشی رخ داده. اتحادیه بازیکنان حرفه‌ای فوتبال، یکی از بانفوذترین اتحادیه‌های فوتبالی در فیفا، روز گذشته اعلام کرد "در تلاش هستیم بازیکن، عکاشه حمزاوی را از ایران خارج کنیم". گویی بازیکن خارجی در کشور اسیر شده و... . حالا سوالی که پیش می آید این است که آیا این اقدام، باعث خدشه به اعتبار فوتبال ایران نمی‌شود؟ آیا خدشه به اعتبار فوتبال ایران اهمیت دارد؟ اگر دارد، باید با آن از طریق مراجع انضباطی فدراسیون فوتبال برخورد جدی بشه. دفعه گذشته که اتفاقی رخ نداد. این دفعه هم این انفعال تکرار می‌شود؟


ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی