تیتر امروز

هر چه می‌خواهی باش، وقتی به حقوق مردم تجاوز کردی؛ باطل هستی/ارزش یک نظام به میزان احترام به حقوق افراد جامعه است/کسانی که به حریت و به حقوق انسان‌ها احترام می‌گذارند به علی نزدیک‌ترند/سیاست جایی نیست که کسی بگوید من به خدا پاسخ می‌دهم، اول باید به‌مردم پاسخ داد
در سی‌امین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد (قسمت اول):

هر چه می‌خواهی باش، وقتی به حقوق مردم تجاوز کردی؛ باطل هستی/ارزش یک نظام به میزان احترام به حقوق افراد جامعه است/کسانی که به حریت و به حقوق انسان‌ها احترام می‌گذارند به علی نزدیک‌ترند/سیاست جایی نیست که کسی بگوید من به خدا پاسخ می‌دهم، اول باید به‌مردم پاسخ داد

در سی‌امین برنامه دیدار اندیشه که مقارن با شب قدر منتشر می‌شود با ناصر مهدوی با موضوع "شب قدر یا شب قتل" گفتگو کردیم.
زیباکلام: رفیق‌دوست در برخی از ادعا‌های اخیر، خالی‌بندی کرد!/ امیری‌فر: احمدی‌نژاد گفت؛ کروبی و خاتمی را اعدام کنید، همه مشکلات حل می‌شود
بررسی کلان موضوعات سپهر سیاست در ایران با حضور دو فعال سیاسی

زیباکلام: رفیق‌دوست در برخی از ادعا‌های اخیر، خالی‌بندی کرد!/ امیری‌فر: احمدی‌نژاد گفت؛ کروبی و خاتمی را اعدام کنید، همه مشکلات حل می‌شود

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و حجه‌الاسلام عباس امیری‌فر، دو تن از فعالین سیاسی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات دیدار،...

تکلیف خصوصی‌سازی سرخابی‌ها روشن می‌شود؟

حدود ۱۰۰ روز تا پایان دولت دوازدهم باقی مانده و کماکان مشخص نیست که آیا سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در مدت پیش رو برای اولین بار در فرابورس عرضه می‌شود یا خیر؟

کد خبر: ۸۷۹۷۶
۱۱:۴۸ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۰

 خصوصی‌سازی سرخابی‌ها روشن می‌شود؟

دیدارنیوز - ۲۵ آذرماه سال ۱۳۹۷ بود که مسعود سلطانی فر- وزیر ورزش و جوانان اعلام کرد که پیشنهاد این وزارتخانه مبنی بر واگذاری دو شرکت استقلال و پرسپولیس که به تایید رییس جمهور رسیده بود بعد از طی کردن مراحل  کارشناسی در کمیسیون اقتصادی در هیات دولت به تصویب رسید و با توجه به این مصوبه هیات وزیران، سازمان خصوصی‌سازی وابسته به وزارت امور اقتصادی و دارایی تمامی مراحل ارزیابی، قیمت‌گذاری، تعیین شرایط و نحوه واگذاری به متقاضیان را بر عهده خواهد داشت.
با این وجود در روزهای پایانی سال ۹۷ سازمان خصوصی‌سازی اعلام کرد این دو باشگاه توسط کارشناسان قیمت‌گذاری شده و قرار است در اولین فرصت در سال ۱۳۹۸ جلسه هیأت واگذاری برگزار و این قیمت در این جلسه تأیید یا رد شود. در این رابطه رئیس سابق سازمان خصوصی‌سازی نیز عنوان کرد که مقدمات واگذاری این دو باشگاه هنوز فراهم نشده است و مشغول آماده‌سازی این دو باشگاه برای واگذاری هستیم و در نهایت ۱۱ شهریورماه سال ۹۸  وزیر ورزش و جوانان با اشاره به برگزاری نشست تخصصی با کمیسیون اصل ۴۴ درباره واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس، تاکید کرد که با توجه به فراهم نبودن شرایط و تفاهم با مجلس و نهادهای نظارتی، این واگذاری حداکثر تا پایان سال ۹۸ به تعویق افتاده است.
ورود سهام سرخابی ها به بازار سرمایه اما تا پایان سال ۹۸ نیز محقق نشد و مسئولان امر از عرضه اولیه سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس تا پایان نیمه نخست سال ۹۹ خبر دادند، اما نه تنها نیمه نخست بلکه در نیمه دوم سال گذشته نیز، وعده‌های داده شده محقق نشد. حال اما حدود ۱۰۰ روز تا پایان کار دولت دوازدهم باقی مانده و باید منتظر ماند و دید که آیا وعده عرضه اولیه سهم دو باشگاه استقلال و پرسپولیس و شروع خصوصی سازی این دو باشگاه در مدت پیش رو عملی می‌شود یا باید منتظر این اتفاق در دولت بعدی بود؟
آخرین بار از سوی مسئولان ذی ربط در رابطه با زمان تقریبی برای عرضه اولیه سهام استقلال و پرسپولیس در بازار سرمایه اعلام شد که این موضوع در اختیار هیأت پذیرش فرابورس است و ظرف دو یا سه هفته دیگر قطعا جلسه را برگزار می‌کنند و در خصوص پذیرش آن ها تصمیم می‌گیرند که متعاقبا عرضه اولیه بر اساس اعلام فرابورس صورت خواهد گرفت. این اظهارات در حالی از سوی معاون سازمان خصوصی سازی در اواخر دی‌ماه سال گذشته مطرح شد که از آن زمان تا کنون حدود سه ماه می گذرد اما در این رابطه تصمیمی گرفته و اطلاع رسانی نشده است.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
امروز چهارشنبه ۲۹ اسفند
امروز چهارشنبه ۲۹ اسفند
امروز چهارشنبه ۲۹ اسفند
امروز چهارشنبه ۲۹ اسفند
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی