تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

برگزاری نمایشگاه بهترین فرصت عرضه فرش دستباف ایرانی

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های فرش دستباف با اشاره به افزایش قیمت مواد اولیه فرش می‌گوید: زمانی بزرگترین تولیدکننده ابریشم بودیم و صادر می‌کردیم، ولی امروز به وارد کننده آن تبدیل شده ایم، وقتی مواد اولیه گران می‌شود روی قیمت تمام شده تولید فرش هم اثر می‌گذارد.

کد خبر: ۸۷۹۳۴
۱۳:۳۰ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۰

فرش دستباف ابریشمی

دیدارنیوز ـ عبداله بهرامی با اشاره به افزایش قیمت مواد اولیه فرش اظهار کرد: در حالی که زمانی بزرگترین تولیدکننده ابریشم بودیم و صادرات می‌کردیم اکنون به بزرگترین واردکننده ابریشم جهان تبدیل شده ایم. در بحث نوغانداری و افزایش تولید پیله ابریشم کار به کندی پیش می‌رود و در حوزه فناوری فرش هم اقدامات خوبی شکل نگرفته است.

وی افزود: متاسفانه مواد اولیه فرش خیلی گران شده به نحوی که تنها ۴۰۰ گرم پشم خوب یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان قیمت دارد و همین امر موجب شده تا قیمت تمام شده تولید هم بالا برود.

به گفته مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های فرش دستباف طی سال گذشته موضوع تحریم‌ها و مصوبه تعهد ارزی از یک طرف و گرانی مواد اولیه، نبود بیمه، کرونا و عدم برگزاری نمایشگاه‌ها از طرف دیگر لطمه شدیدی به صنعت فرش دستباف زده و باعث شده تا بسیاری از بافندگان از این بخش خارج شوند، چون وقتی صادرات فرش نباشد تولید آن هم دیگر معنا ندارد.

بهرامی در ادامه آمار بیمه شدگان فرش دستباف در کل کشور را ۲۴۰ هزار نفر بیمه شده ذکر کرد و با اشاره به بحث بیمه قالیبافان و بافندگان فرش گفت: سال گذشته بحث بیمه روستاییان و عشایر مطرح شد که تعدادی از قالیبافان از آن بهره‌مند شدند. البته بیمه تامین اجتماعی با بیمه روستاییان و عشایر فرق دارد از این جهت که در بیمه روستاییان حداقل پرداختی برای زمان بازنشستگی بسیار پایین است و دفترچه خدمات درمانی ندارد، ولی بیمه تامین اجتماعی به مراتب بهتر است و مبلغ بالایی هم به نسبت باید پرداخت شود به نحوی که برای یکسال بیمه بافنده باید ۸۶۰ هزار تومان بپردازد.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های فرش دستباف در پایان با اشاره به برگزاری نمایشگاه بین المللی فرش دستباف گفت: برگزاری نمایشگاه‌های فرش در عرضه و فروش آن نقش بسزایی دارند، چون تبلیغات گسترده‌ای برای آن صورت می‌گیرد و از کشور‌های مختلف در نمایشگاه حضور می‌یابند و سفارش می‌دهند، ولی متاسفانه سال گذشته به دلیل کرونا و عدم حضور تجار و بازرگانان خارجی نمایشگاه فرش دستباف برگزار نشد.

وی افزود: نمایشگاه بین المللی فرش دستباف بزرگترین نمایشگاه فرش دستباف جهان در خاورمیانه به شمار می‌آید که متاسفانه امسال نیز از شیوع کرونا تاثیر پذیرفته و نظر مرکز ملی فرش این است که، چون بودجه‌ای در اختیار ندارد تجار و بازرگانان خارجی به نمایشگاه دعوت نشوند که این مساله قطعا به فروش و عرضه نمایشگاهی فرش دستباف لطمه می‌زند در حالی که برگزاری آن فرصت مغتنمی برای عرضه و نمایش و فروش تولیدات فرش دستباف ایرانی است و امیدواریم که امسال به برگزاری آن کمک شود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: فرش ایرانی
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی