تیتر امروز

سقوط بالگرد رئیس‌جمهور، سقوط یک اندیشه بود/ اتفاقات خوب در دوران پزشکیان رخ می‌دهد؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت دوم)

سقوط بالگرد رئیس‌جمهور، سقوط یک اندیشه بود/ اتفاقات خوب در دوران پزشکیان رخ می‌دهد؟

این دومین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه حادثه سقوط هلی‌کوپتر حامل ابراهیم رئیسی، حسین امیرعبداللهیان...
جواد رنجبر: مهم‌ترین اقدام ضد وحدت ملی ایران از سوی روس‌ها صورت گرفته/ آن‌ها در برابر فرهنگ و زبان فارسی ایستادند/ چرا رئیس‌جمهور ما به زبان ترکی با میهمانانی از باکو صحبت می‌کند؟
گفتگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد فلسفه سیاسی

جواد رنجبر: مهم‌ترین اقدام ضد وحدت ملی ایران از سوی روس‌ها صورت گرفته/ آن‌ها در برابر فرهنگ و زبان فارسی ایستادند/ چرا رئیس‌جمهور ما به زبان ترکی با میهمانانی از باکو صحبت می‌کند؟

«ایرانشهر» در سیزدهمین برنامه از سلسله گفتگو‌های خود با جواد رنجبر درخشیلر، پژوهشگر فلسفه سیاسی و استاد شاهنامه‌پژوه به گپ و گفت نشسته و عوامل موثر و لازم در تقویت قدرت تمدنی ایران را مورد بررسی...
نعمت‌الله فاضلی:نوروز عالی‌ترین آیینی است که ایرانیان انتخاب کردند/نوروز تصویر بهشت است/حکومت‌ها باید خود را با نوروز منطبق کنند نه نوروز با آن‌ها
گفت و گوی ویژه نوروزی با نویسنده و مردم شناس:

نعمت‌الله فاضلی:نوروز عالی‌ترین آیینی است که ایرانیان انتخاب کردند/نوروز تصویر بهشت است/حکومت‌ها باید خود را با نوروز منطبق کنند نه نوروز با آن‌ها

نعمت الله فاضلی نویسنده و مردم شناس به بهانه آغاز سال ۱۴۰۴ و انتشار کتاب نوروز نو به دیدارنیوز آمد و با او درباره نوروز و کتابش گفت‌وگو کردیم.

جهانپور: واکسن اسپوتنیک در ایران تولید می‌شود

سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: واکسن «اسپوتنیک وی» ساخت روسیه با همکاری مشترک شرکت‌های ایرانی و شرکت گامالیای روسیه در ایران به صورت انبوه تولید می‌شود.

کد خبر: ۸۷۹۲۰
۱۳:۰۲ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۰

دکتر جهانپور واکسن اسپوتنیک

دیدارنیوز ـ کیانوش جهانپور روز پنجشنبه در گفتگویی افزود: سه شرکت ایرانی داوطلب تولید مشترک واکسن کرونای اسپوتنیک در ایران هستند و از طریق سفارت ایران در روسیه به موسسه گامالیا معرفی شدند، یکی از این شرکت‌ها از بقیه جلوتر است البته دو شرکت دیگر هم پشت سر آن هستند و هر سه شرکت توانایی تولید این واکسن را در ایران دارند.

وی ادامه داد: به نظر می‌رسد زیرساخت و خطوط تولید واکسن اسپوتنیک در ایران آماده است، مهم تامین مواد اولیه و جانبی است تا کار تولید شروع شود، به محض اینکه این امکانات آماده شود و طرف روس، سل بانک را در اختیار این شرکت‌ها قرار دهد از زمان در اختیار گذاشتن سل بانک به شرکت‌های ایرانی بعد از ۴۵ روز تا دو ماه، اولین تولیدات واکسن اسپوتنیک در ایران وارد بازار می‌شود.

جهانپور گفت: هنوز زمان دقیق در اختیار گذاشتن سل بانک و شروع فرآیند تولید در این شرکت‌ها مشخص نیست، اما به نظر می‌رسد حداقل دو ماه تا زمان تولید این واکسن‌ها در کشور زمان نیاز است.

وی گفت: فناوری تولید این واکسن مربوط به کشور روسیه است و شرکت روسی امکانات خطوط تولید سه شرکت ایرانی را تایید کرده است. واکسن یک فرآورده بیولوژیک است. این شرکت‌ها قبلا هم فرآورده‌های بیولوژیک تولید کرده اند و برخی زیرساخت‌ها و پلتفورم‌های آن‌ها با زیرساخت‌های تولید واکسن، مشترک است، اما تولید این واکسن به توافق دو طرف و فراهم شدن امکانات و مواد اولیه و جانبی تولید واکسن مربوط است.

علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا پیش از این اعلام کرد: از مجموع واکسن‌های وارداتی تاکنون حدود ۴۲۰ هزار دوز واکسن اسپوتنیک از روسیه گرفتیم. از چین نیز حدود ۶۵۰ هزار دوز و از هند نیز ۱۲۵ هزار دوز دریافت کردیم. گر چه قرار بود ۵۰۰ هزار دوز واکسن بگیریم. از کره جنوبی نیز ۷۰۰ هزار دوز واکسن آسترازنکا تحویل گرفتیم و در مجموع یک میلیون و ۸۹۵ هزار دوز واکسن کرونا در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفته است.

بر اساس آخرین اعلام وزارت بهداشت تا کنون ۴۸۰ هزار و ۶۴۶ نفر در ایران، دوز اول واکسن کرونا و ۱۴۱ هزار و ۱۷۶ نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۶۲۱ هزار و ۸۲۲ دوز رسید.

منبع: ایرنا
برچسب ها: واکسن کرونا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی