تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

کمبود ۵٠ درصدی نیرو در اورژانس تهران

رییس مرکز اورژانس تهران گفت: طبق استاندارد‌های جهانی اورژانس باید تا ۵۵٠٠ نیروی عملیاتی داشته باشد که تقریبا ۵٠ درصد کمبود نیرو داریم.

کد خبر: ۸۷۸۴۲
۱۰:۱۹ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۰

کمبود نیرو در اورژانس تهران

دیدارنیوز ـ دکتر پیمان صابریان در گفتگویی در خصوص نیاز مرکز اورژانس تهران به افزایش پرسنل اظهار کرد: در حال حاضر اورژانس تهران ٢۵٠٠ نفر نیرو و ٢٢۴ پایگاه نیز دارد و متوسط آمبولانس فعال روزانه این مرکز ٢۵٠ دستگاه است همچنین روزانه حدود ٢٢٠ موتورلانس فعال هستند.

رییس مرکز اورژانس تهران افزود: با توجه به اینکه اورژانس روزانه ١۵ هزار تماس و ۵۰۰۰ ماموریت دارد، طبق استاندارد‌های جهانی باید تا ۵۵٠٠ نیروی عملیاتی داشته باشد که تقریبا ۵٠ درصد کمبود نیرو داریم.

صابریان افزود: با توجه به این شرایط همکارانم بهترین خدمات را ارایه می‌کنند و در مدت زمانی که حدودا ١۴ دقیقه است به بالین افراد می‌رسند، اما اگر نیرو‌ها به تعداد استاندارد افزایش پیدا کند، می‌توانیم این زمان را کاهش دهیم و خدمات را بهتر ارایه کنیم.

وی گفت: شهرداری تهران در خصوص ایجاد پایگاه با ما همکاری خوبی داشته است و توانستیم در مناطقی که پیک‌های تراکمی داشتیم پایگاه ایجاد کنیم، اما باز هم اگر نیروی انسانی به اورژانس افزوده شود، نقاطی وجود دارد که با فعال کردنشان و ایجاد پایگاه در آن مناطق، زمان رسیدنمان را کاهش می‌دهیم.

منبع: ایسنا
برچسب ها: اورژانس تهران
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد