تیتر امروز

ترامپ مانع ورود ایرانی‌ها به آمریکا/ حمله حوثی‌ها به ناو آمريکایی/ تعطیلی بخش فارسی صدای آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ مانع ورود ایرانی‌ها به آمریکا/ حمله حوثی‌ها به ناو آمريکایی/ تعطیلی بخش فارسی صدای آمریکا

این هشتاد و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
محبعلی: آمریکا با هدف سوزاندن کارت حوثی‌ها روی میز ایران به یمن حمله کرد/ در صورت امتناع تهران از گفتگوی مستقیم با واشنگتن، استفاده آمریکا از ابزار نظامی منتفی نیست/ ترامپ، منتظر گزارش وزارت دفاع و فرماندهان نظامی خود نخواهد ماند
در گفتگوی دیدارنیوز با مدیرکل پیشین خاورمیانه وزارت خارجه مطرح شد

محبعلی: آمریکا با هدف سوزاندن کارت حوثی‌ها روی میز ایران به یمن حمله کرد/ در صورت امتناع تهران از گفتگوی مستقیم با واشنگتن، استفاده آمریکا از ابزار نظامی منتفی نیست/ ترامپ، منتظر گزارش وزارت دفاع و فرماندهان نظامی خود نخواهد ماند

اگر مسیر دیپلماسی با خود ترامپ فعال نشود، باید نگران این بود که ممکن است او دست به اتخاذ تصمیماتی بزند که یک جنگ را به دنبال داشته باشد.
بصیر احسانی: مهاجرستیزی توسط پروژه بگیرها کلید خورد/ پای تمام توییت‌هایی که بر علیه پروژه بگیران زدم می‌ایستم/ نظام اسلامی استاد دور زدن تحریم هاست
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با یک پژوهشگر دینی افغانستانی

بصیر احسانی: مهاجرستیزی توسط پروژه بگیرها کلید خورد/ پای تمام توییت‌هایی که بر علیه پروژه بگیران زدم می‌ایستم/ نظام اسلامی استاد دور زدن تحریم هاست

دیدارنیوز این بار در برنامه جامعه پلاس میزبان بصیر احسانی، پژوهشگر دینی افغانستانی بود تا درباره آنچه به نقل از او در شبکه‌های مجازی منتشر شده، با او گفت‌وگو کند.
سخنگوی آزادسازی سهام عدالت اعلام کرد:

واگذاری مدیریت سهام عدالت از تعاونی‌ها به مردم

سخنگوی آزادسازی سهام عدالت گفت با اشاره به اینکه درجریان آزادسازی سهام عدالت، شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی به لحاظ سرمایه‌ای و سهامداری تجدید ساختار شدند، گفت: بدین معنا که به جای تعاونی‌ها، مردم استان‌ها که مشمول سهام عدالت بودند، سهامداران شرکت‌ها شدند.

کد خبر: ۸۷۸۲۴
۰۹:۴۰ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۰

 مدیریت سهام عدالت

دیدارنیوز ـ حسین فهیمی، روز چهارشنبه در گفتگویی به مراحل مختلف شرایط آزادسازی سهام عدالت اشاره کرد و افزود: سهام عدالت تا حدودی تحت تاثیر نوسانات بازار سرمایه در سال ۹۹ قرار گرفت، به همین دلیل اهمیت، ابعاد و بزرگی آن کمتر دیده شد، اما این موضوع باید مدنظر باشد که طرح آزادسازی سهام عدالت، طرح تاریخی و ملی بازار سرمایه بود که اجرا شد.

فهیمی خاطرنشان کرد: معادل پنج برابر آنچه که در ۵۰ سال گذشته سهامدار وارد بورس شده بود به موجب این طرح و بعد از آزادسازی سهام عدالت، سهامدار وارد این بازار شد و این افراد قادر به بهره مندی از حقوق سهامداری خود شدند.

وی به برگزاری انتخابات هیات مدیره شرکت‌های سرمایه گذاری سهام عدالت اشاره کرد و افزود: در ششمین مرحله از آزادسازی سهام عدالت به مرحله برگزاری انتخابات هیات مدیره شرکت‌های سرمایه گذاری سهام عدالت رسیدیم.

مراحل آزادسازی سهام عدالت

فهیمی خاطرنشان کرد: فرمان آزادسازی سهام عدالت توسط رهبر معظم انقلاب در تاریخ ۹ اردیبهشت ماه سال ۹۹ صادر و ابلاغیه آن برای اجرا در اختیار مسوولان بازار سرمایه قرار گرفت.

سخنگوی آزادسازی سهام عدالت افزود: طرح آزادسازی سهام عدالت، طرح بزرگی بود و برای آنکه بتوانیم در این طرح امکان بهره برداری مردم را از حقوق خود فراهم کنیم نیازمند ساماندهی جهادی بودیم.

وی با بیان اینکه نخستین گام آزادسازی سهام عدالت در کمتر از یک ماه و در تاریخ ۱۰ خرداد ماه ۹۹ عملیاتی شد، گفت: در این مرحله افرادی که روش مستقیم سهامداری را انتخاب کرده بودند و تعداد آن‌ها به حدود ۱۹ میلیون نفر می‌رسید در ۳۶ شرکت بورسی سهامدار شدند.

ثبت و فروش ۳۰ درصد از سهام شرکت‌ها در سامانه‌های بورسی

فهیمی اظهار داشت: مرحله نخست بدین صورت بود که ثبت آن‌ها در سامانه بورسی انجام شد و سهامداران در مرحله دوم آزادسازی سهام عدالت قادر به فروش ۳۰ درصد از سهام خود در بازار بودند.

سخنگوی آزادسازی سهام عدالت به فراهم کردن امکان فروش ۱۹ میلیون نفر سهامدار که روش مستقیم مدیریت را انتخاب کرده بودند اشاره کرد و گفت: سامانه‌های بورس جهت فروش سهام به روش تجمیع سفارش راه اندازی شد که این روش برای نخستین بار در بورس به کار گرفته شد.

به گفته وی، پیاده کردن این سامانه کار بزرگی بود که به مرحله عملیاتی رسید؛ بنابراین مرحله اول و دوم سهام عدالت از این طریق پیاده سازی و اجرا شد.

تعیین تکلیف سهامداران غیرمستقیم سهام عدالت

فهیمی به دیگر مرحله آزادسازی سهام عدالت اشاره و اظهار داشت: در مرحله سوم به ۳۰ میلیون سهامدار که روش غیرمستقیم مدیریت را انتخاب کرده بودند، رسیدیم.

سخنگوی آزادسازی سهام عدالت خاطرنشان کرد: در این مرحله، شرکت‌های سرمایه گذاری استانی به لحاظ سرمایه‌ای و سهامداری تجدید ساختار شدند، بدین معنا که به جای تعاونی‌ها، مردم استان‌ها که مشمول سهام عدالت بودند سهامداران شرکت‌ها شدند و ساختار سهامداری و سرمایه‌ای افراد در این مرحله تغییر کرد.

وی با اشاره به اینکه براساس اقدامات انجام شده سرمایه‌های جدید ثبت شد، دارایی‌ها به سهامداران تخصیص و در سامانه‌های بورسی ثبت شدند، افزود: افراد زیادی جویای وضعیت سهام خود در بازار بودند که در نهایت با وجود تلاش‌های صورت گرفته مردم می‌توانند از طریق یک درگاه به نام sahamedalat.ir از آخرین وضعیت و قیمت سهام خود مطلع می‌شدند.

پذیرش و معامله شرکت‌های سرمایه گذاری استانی

فهیمی خاطرنشان کرد: در مرحله چهارم به مرحله پذیرش و امکان معامله شرکت‌های سرمایه گذاری استانی رسیدیم و نماد شرکت‌هایی که از استاندار‌های لازم برخوردار بودند بازگشایی و امکان فروش برای این شرکت‌ها به جز پنج شرکت فراهم شد.

سخنگوی آزادسازی سهام عدالت افزود: تا پایان آذر ماه سال ۹۹، چهار مرحله از آزادسازی سهام عدالت انجام شد و به مرحله اجرایی رسیدند و با موفقیت همراه شدند.

منبع: ایرنا
برچسب ها: سهام عدالت
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی