تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

صادرات ۴۰۰۰ تن مرغ در زمان ممنوعیت!

جست وجویی در آمار گمرک ایران نشان می‌دهد که در سال گذشته و از زمانی که صادرات مرغ ممنوع شده بود حدود ۴۰۰۰ تن صادرات صورت گرفته است.

کد خبر: ۸۷۷۶۱
۱۶:۰۵ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰

صادرات  مرغ در زمان ممنوعیت

دیدارنیوز ـ در نیمه دوم سال گذشته بازار مرغ دچار نوسان شده و با افزایش قیمت همراه بود که در این بین کمبود مرغ برای تامین نیاز بازار مورد توجه قرا داشت و دلایل متفاوتی برای آن اعلام شد.

در همین رابطه در اواخر سال موضوع صادرات مرغ در زمان ممنوعیت مطرح شد که برخی آن را موجب تنش در بازار دانستند و گرچه واکنش‌های متفاوتی به همراه داشت، مسئولان مربوطه رسما گزارشی از وضعیت صادرات این کالا در زمان ممنوعیت اعلام نکردند.

این در حالی است که از دهم آبان ماه طی مصوبه کارگروه ستاد تنظیم بازار، صادرات مرغ به دلیل تامین نیاز داخل ممنوع شده بود. با این حال بررسی آمار گمرک ایران در رابطه با تجارت خارجی نشان می‌دهد که صادرات مرغ از آبان ماه که ممنوع شده بود تا پایان سال در مواردی ادامه داشته است.

در سال گذشته در مجموع بیش از ۳۱ هزار تن مرغ به ارزشی بالغ بر ۴۶ میلیون دلار صادر شده که حدود ۴۰۰۰ تن در زمان ممنوعیت است.

طبق این گزارش در خرداد ماه ۴.۴ هزار تن به ارزش ۷.۶ میلیون دلار، تیرماه ۱۰ هزار تن به ارزش ۱۸.۱ میلیون دلار، مرداد ۱.۲ هزار تن به ارزش ۱.۷ میلیون دلار، شهریور ۵.۹ هزار تن به ارزش ۶.۲ میلیون دلار و مهرماه ۶.۹ هزار تن به ارزش ۹.۴ میلیون دلار صادرات مرغ انجام شده است.

اما جریان صادرات مرغ از آبان ماه تا پایان اسفندماه یعنی در زمان ممنوعیت به این نحو است که در آبان ماه ۶۰۹.۷ تن به ارزش ۵۹۵.۷ دلار، صادرات انجام شده و در ادامه در دی ماه ۲.۲ هزار تن به ارزش ۲.۳ میلیون دلار، ۹۶۱ تن در بهمن ماه به ارزش بیش از یک میلیون دلار و ۱۵۳.۷ تن در اسفندماه به ارزش ۱۵۶.۸هزار دلار بوده است.

حجم ۴۰۰۰ تنی صادرات مرغ در قبال مصرف داخلی آن چندان قابل توجه نیست، اما اینکه در این فاصله زمانی چه اتفاقی افتاده که صادرات مرغ با وجود مصوبه در رابطه با ممنوعیت آن همچنان ادامه داشته مورد توجه بوده و لازم به شفاف سازی دستگاه‌های مربوطه از جمله وزارت صمت و گمرک ایران است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: صادرات قیمت مرغ
ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان