تیتر امروز

صدای انفجار شدید و فعال‌شدن پدافند در تهران/ ترور محمود احمدی‌نژاد تکذیب شد/ انهدام چهارمین پهپاد در قم
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

صدای انفجار شدید و فعال‌شدن پدافند در تهران/ ترور محمود احمدی‌نژاد تکذیب شد/ انهدام چهارمین پهپاد در قم

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

۳۱ فروردین، یکی از سخت‌ترین روز‌های تاریخ ۵۰ ساله بهشت زهرا (س)

مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) تهران گفت: روز گذشته ۳۱ فروردین سال جاری ۱۴۷ نفر از جان باختگان کرونایی در این آرامستان دفن شدند.

کد خبر: ۸۷۷۵۶
۱۵:۵۲ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰

دفن متوفای کرونایی در بهشت زهرا

دیدارنیوز ـ سعید خال روز چهارشنبه در گفت گوی زنده تلویزیونی افزود: ۳۱ فروردین سال ۱۴۰۰ یکی از سخت‌ترین و غم انگیز‌ترین روز‌های تاریخ ۵۰ ساله بهشت زهرا (س) تهران بود.

وی بابیان اینکه روز گذشته رکورد بی سابقه‌ای در تاریخ بهشت زهرا (س) تهران ثبت شد، اظهار داشت: در کنار این آمار روزانه ۲۰۰ متوفای عادی نیز در این آرامستان دفن می‌شوند.

مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) تهران خاطرنشان کرد: این درحالی است که در شب عید امسال عدد متوفا‌های کرونایی در این آرامستان تک رقمی و به عدد ۹ رسیده بودیم.

این مسئول با بیان اینکه روز گذشته شرایط تلخ و ناگواری در بهشت زهرا (س) بود، اضافه کرد: این آرامستان در تاریخ خود حتی دوران دفاع مقدس و بحران‌هایی نظیر زلزله و سیل چنین آماری را ثبت نکرده است.

خال با بیان اینکه کارکنان سازمان بهشت زهرا (س) ۱۴ ماه است که با بحران کرونا مبارزه می‌کند، تاکید کرد: همه بحران‌ها در یک بازه زمانی پایان می‌یافتند و جمع می‌شد، ولی متاسفانه آخر بحران کرونا معلوم نیست.

برچسب ها: کرونا بهشت زهرا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد