تیتر امروز

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست
در چهل‌و یکمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست

در چهل و یکمین برنامه دیدار اندیشه، مقارن با سالروز  ولادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) با ناصر مهدوی در موضوع "علی؛ پدر در زندگی شخصی- پدر یا سلطان قدر قدرت در سپهر اجتماع" گفت‌و‌گو...
تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ دلسی رودریگز، معاون مادورو، به صورت موقت رئیس‌جمهور ونزوئلا شد+نخستین تصاویر مادورو در نیویورک
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ دلسی رودریگز، معاون مادورو، به صورت موقت رئیس‌جمهور ونزوئلا شد+نخستین تصاویر مادورو در نیویورک

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

مرگ بر اثر کرونا در فارس رکورد زد/ وضعیت فوق حاد در ۱۱ شهرستان

همزمان با فوق حاد شدن وضعیت شیوع کرونا در ۱۱ شهرستان، شمار جان باختگان بر اثر این بیماری طی یکروز در استان فارس رکورد زد و به ۳۶ نفر رسید.

کد خبر: ۸۷۷۳۳
۱۵:۰۴ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰

وضعیت حاد کرونا در فارس

دیدارنیوز ـ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، چهارشنبه یکم اردیبهشت، در خصوص آخرین وضعیت شیوع کرونا در فارس گفت: تاکنون بیش از ۲۳۸ هزار و ۹۰۰ بیمار مبتلا به کرونا با انجام تست‌های مختلف شناسایی شده اند.

دکتر عبدالرسول همتی گفت: متاسفانه با جان باختن ۳۶ هم استانی طی ۲۴ ساعت اخیر، مجموع جان باختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تا امروز، یکم اردیبهشت، به ۳۷۷۰ نفر رسیده است.

او گفت: از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، ۷۹۲ هزار و ۷۹۲ تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه‌ها تهیه و به شناسایی ۲۲۶ هزار و ۷۲۳ بیمار مثبت قطعی منجر شده است و از طرفی با اجرای طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی تا امروز ۸۸ هزار و ۸۷۰ مورد تست سریع انجام و ۱۲ هزار و ۱۸۶ بیمار مثبت شناسایی شده است.

بستری ۲۵۴۰ بیمار در بیمارستان‌های فارس

همتی مجموع بیماران مثبت و مشکوک دارای علایم که هم اکنون در بیمارستان‌های استان بستری هستند را ۲۵۴۰ نفر اعلام و اضافه کرد: از این تعداد، ۳۵۴ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخش‌های ICU، مراقبت‌های ویژه درمانی دریافت می‌کنند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، همچنین از بهبودی ۲۰۷ هزار و ۵۲۸ نفر از بیماران شناسایی شده قطعی خبر داد و گفت: هم اینک ۱۱ شهرستان استان فارس در وضعیت فوق حاد شیوع بیماری کرونا قرار دارد و از بین ۳۵ شهرستان باقیمانده، ۱۸ شهرستان با شرایط قرمز و ۷ شهرستان با وضعیت نارنجی روبرو است.

همتی با تاکید براینکه هیچ منطقه سفید و بی خطر و حتی کم خطری در استان فارس وجود ندارد، گفت: مجموعه سلامت برای مقابله با این بحران نیازمند همکاری یکایک مردم است، لذا از مردم درخواست می‌شود تا همچنان با رعایت اصول بهداشتی نظیر استفاده مداوم از ماسک، حفظ فاصله فیزیکی از دیگران و پرهیز از حضور در تجمعات و دورهمی‌های خانوادگی، حافظ سلامت خود و اطرافیانشان باشند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
پرطرفدارترین ها