تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

جدیدترین آمار مبتلایان و فوتی‌های کرونا در جهان

شمار مبتلایان به بیماری "کووید-۱۹" ناشی از کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۱۴۳ میلیون و ۵۶۴ هزار و ۹۴۱ نفر رسیده و مرگ سه میلیون و ۵۷ هزار و ۷۹۲ نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است.

کد خبر: ۸۷۶۳۴
۱۰:۲۶ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰

آمار جهانی کرونا

دیدارنیوز ـ همچنین بنابر تازه‌ترین آمار‌ها تاکنون ۱۲۱ میلیون و ۹۳۸ هزار و ۵۰۹ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند.

روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۹ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

آمریکا تاکنون با بیش از ۳۲.۵ میلیون مبتلا و بیش از ۵۸۲ هزار قربانی، همچنان در صدر فهرست کشور‌های درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

هند نیز با آمار بیش از ۱۵.۶ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۱۴ میلیون نفر فراتر رفته و در حال حاضر سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است.

پس از ایالات متحده کشور‌های برزیل با بیش از ۳۷۸ هزار و مکزیک با بیش از ۲۱۳ هزار جانباخته، همچنان بالاترین آمار قربانیان کووید ۱۹ را در این فهرست جهانی گزارش داده‌اند. پس از آن‌ها نیز کشور‌های هند، انگلیس و ایتالیا به ترتیب بیشترین تعداد قربانیان این بیماری را ثبت کرده‌اند.

تعداد جانباختگان کووید-۱۹ در انگلیس از ۱۲۷ هزار نفر عبور کرده و این کشور نیز تاکنون بیشترین قربانیان کرونا را در اروپا داشته است. به علاوه هم‌اکنون تعداد قربانیان کرونا در ایتالیا هم از ۱۱۷ هزار نفر عبور کرده است و در میان کشور‌های اروپایی در رتبه دوم قرار دارد.

همچنین روسیه بیش از ۱۰۶ هزار، فرانسه بیش از ۱۰۱ هزار و آلمان نیز بیش از ۸۱ هزار فوتی بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را گزارش داده‌اند.

پس از این کشورها، اسپانیا با بیش از ۷۷ هزار، کلمبیا با بیش از ۶۹ هزار، ایران با بیش از ۶۷ هزار، لهستان با بیش از ۶۲ هزار، آرژانتین با ۵۹ هزار، پرو با بیش از ۵۷ هزار، آفریقای جنوبی با بیش از ۵۳ هزار و اندونزی با بیش از ۴۳ هزار جانباخته، دیگر کشور‌هایی هستند که تاکنون آمار بالای مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹ را ثبت کرده‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمار‌ها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (چهارشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا: ۳۲ میلیون و ۵۳۶ هزار و ۴۷۰ مبتلا، ۵۸۲ هزار و ۴۵۶ قربانی

۲. هند: ۱۵ میلیون و ۶۰۹ هزار و ۴ مبتلا، ۱۸۲ هزار و ۵۷۰ قربانی

۳. برزیل: ۱۴ میلیون و ۵۰ هزار و ۸۸۵ مبتلا، ۳۷۸ هزار و ۵۳۰ قربانی

۴. فرانسه: پنج میلیون و ۳۳۹ هزار و ۹۲۰ مبتلا، ۱۰۱ هزار و ۵۹۷ قربانی

۵. روسیه: چهار میلیون و ۷۱۸ هزار و ۸۵۴ مبتلا، ۱۰۶ هزار و ۳۰۷ قربانی

۶. انگلیس: چهار میلیون و ۳۹۳ هزار و ۳۰۷ مبتلا، ۱۲۷ هزار و ۳۰۷ قربانی

۷. ترکیه: چهار میلیون و ۳۸۴ هزار و ۶۲۴ مبتلا، ۳۶ هزار و ۶۱۳ قربانی

۸. ایتالیا: سه میلیون و ۸۹۱ هزار و ۶۳ مبتلا، ۱۱۷ هزار و ۶۳۳ قربانی

۹. اسپانیا: سه میلیون و ۴۳۵ هزار و ۸۴۰ مبتلا، ۷۷ هزار و ۲۱۶ قربانی

۱۰. آلمان: سه میلیون و ۱۸۰ هزار و ۸۱۰ مبتلا، ۸۱ هزار و ۸۶ قربانی

براساس آمار فوق در حال حاضر ۲۴ کشور اول این جدول، همگی از رقم یک میلیون ابتلا عبور کرده‌اند و پس از ایالات متحده، هند و برزیل- که سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند، کشور‌های فرانسه، روسیه، انگلیس، ترکیه، ایتالیا، اسپانیا، آلمان، آرژانتین، لهستان، کلمبیا، مکزیک، ایران، اوکراین، پرو، اندونزی، جمهوری چک، آفریقای جنوبی، هلند، کانادا، شیلی و رومانی نیز بیش از یک میلیون مبتلا را ثبت کرده‌اند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: آمار کرونا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی