تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...

آقای عزیزی خادم اگر دیدارهای سیاسی‌تان اجازه داد حواستان به فوتبال هم باشد

عزیزی خادم از زمانی که آمده یکی از شعارهایش پاک بودن و مبارزه با فساد بوده است اما به جای اینکه حواسش به فوتبال باشد بیشتر به دیدارهای سیاسی رفته است.

کد خبر: ۸۷۶۲۰
۱۰:۰۱ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰

 عزیزی خادم

دیدارنیوز - بارها در مقاطع مختلف به تبانی در لیگ های دسته های پایین تر فوتبال اشاره های زیادی شده است. زمانی که برنامه نود پخش می شد گزارش های زیادی روی آنتن می رفت که در فلان شهر و فلان تیم با داور هماهنگ هستند، فلان بازیکن در این بازی گل به خودی می زند و یا داور در یک‌بازی برای تیمی خاص پنالتی می گیرد.

این در حالی است که اخیرا در یکی از بازی های لیگ دسته دوم چنین اتفاقی افتاده است. یکی از داوران به همکار خودش زنگ می زند و پیشنهاد قضاوت در یک بازی را می دهد.پیشنهاد،بلیت رفت و برگشت به شهر تیم میزبان(از جانب تیم مهمان)و پرداخت ۱۰ میلیون پول نقد است که با واکنش منفی این داور روبرو می شود.

نکته اینجاست که پیشنهاد فوق را فرد دیگری قبول می‌کند و در دقایق ابتدایی برای تیم مهمان یک پنالتی می گیرد!دیداری که در نهایت به نفع تیم مهمان به پایان می رسد!

عزیزی خادم از زمانی که آمده یکی از شعارهایش پاک بودن و مبارزه با فساد بوده است،البته توقعی هم نیست که در این زمان‌کم به همه مسائل ورود کند اما گمان این است که دید و بازدیدهای سیاسی مجال این حرکت را از او گرفته است و دیدار با مردان سیاست کشور ارجحیت دارد به ورود به چنین مسائل پیش پا افتاده فوتبال کشور!

ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر