تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

حسن یزدانی: فقط طلای المپیک را می‌خواهم

نمایش قاطع حسن یزدانی در رقابت‌های قهرمانی آسیا مورد توجه اتحادیه جهانی کشتی قرار گرفت.

کد خبر: ۸۷۲۳۲
۰۹:۳۵ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۰

حسن یزدانی المپیک

دیدارنیوز - پس از قهرمانی قاطع حسین یزدانی در آسیا، اتحادیه جهانی کشتی از عملکرد وی در این رقابت‌ها تمجید کرد. سایت اتحادیه جهانی کشتی در این‌باره نوشت: برای حسن یزدانی سوپراستار کشتی جهان، مسابقات قهرمانی آسیا فقط یک قدم در راه آماده شدن برای هدف نهایی او که رسیدن به دومین مدال طلای متوالی المپیک است، محسوب می‌شود. یزدانی یک بار دیگر ثابت کرد که خودش به تنهایی یک کلاس مبارزه است.

او پیش از این در تنها حضورش در مسابقات قهرمانی آسیا در سال ۲۰۱۸ به مدال طلا رسید و این بار نیز برای رسیدن به قهرمانی آسیا هرگز در معرض خطر قرار نگرفت و در فینال نیز قاطعانه با نتیجه ۱۰ بر صفر از سد دیپاک پونیا از هند گذشت. این حریف هندی در فینال رقابت‌های جهانی ۲۰۱۹ بدلیل مصدومیت حاضر به رویارویی با یزدانی نشد.

یزدانی پس از رقابت‌های جهانی ۲۰۱۹ در هیچ رویداد انفرادی خارجی شرکت نکرد و حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا در آلماتی قزاقستان با هدف میدان دیدن قبل از المپیک توکیو بود تا بار دیگر از قهرمانی خود در المپیک دفاع کند.

یزدانی پس از قهرمانی در این رقابت‌ها، گفت: "پس از شروع همه‌گیری کرونا، رقابت سخت بود. می‌خواستم برای آماده سازی در جام جهانی انفرادی صربستان سال گذشته شرکت کنم ، اما این امکان فراهم نشد. مسابقات قهرمانی آسیا رویداد خوبی بود. می‌خواستم آمادگی‌ام را در این رقابت‌ها محک بزنم و اینک برای کسب مدال طلای المپیک توکیو آماده می‌شوم، فقط مدال طلا!"

اتحادیه جهانی با اشاره به برد قاطع یزدانی با امتیاز عالی در فینال فهرمانی آسیا مقابل حریف هندی تاکید کرد: حسن یزدانی را بی دلیل "بهترین" نمی‌نامند!

یزدانی همچنین اعلام کرد قصد دارد قبل از المپیک توکیو در یک رویداد دیگر که نامی از آن نبرد، شرکت کند.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات