تیتر امروز

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک جامعه‌شناس

تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «تقی آزاد ارمکی»، استاد جامعه‌شناس و رئیس پیشین دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران رفته و مسائل مهم و روز سپهر سیاست و اجتماع در ایران را مورد ارزیابی قرار...

دادستان آبادان خبر داد: پیگیری قضایی تزریق واکسن پاکبانان به مدیران شهرداری آبادان

دادستان آبادان از انجام تحقیقات دستگاه قضایی در زمینه استفاده برخی از عوامل شهرداری آبادان از سهمیه واکسن کرونای پاکبانان خبر داد.

کد خبر: ۸۶۸۹۴
۱۱:۵۲ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۰

پیگیری قضایی تزریق واکسن پاکبانان به مدیران شهرداری آبادان

دیدارنیوز ـ حمید مرانی‌پور با اشاره به دریافت واکسن سهمیه پاکبانان آبادان توسط برخی اعضای شورای شهر و شهرداری اظهار کرد: موضوع استفاده برخی از عوامل شهرداری از سهمیه واکسن کرونای پاکبانان زحمتکش، در دستور کار دادستانی قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: هر چند مصاحبه‌هایی از سوی شهردار و رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان در این خصوص انجام شده، اما دستگاه قضایی، تحقیقات میدانی و نامحسوس خود توسط مراجع مختلف در سطح شهرستان آبادان را آغاز کرده است و این تحقیقات همچنان ادامه دارد.

دادستان آبادان گفت: پس از بررسی دقیق موضوع به همراه مستندات، چنانچه برای دستگاه قضایی احراز شود که هر شخص حقیقی یا حقوقی از موقعیت شغلی خود سوءاستفاده کرده و به جای پاکبان، خود را واکسینه کرده است و پاکبان را از حقوق اجتماعی و حقوقی که در قانون اساسی برای وی در نظر گرفته شده، محروم کرده است؛ برخورد قانونی خواهد شد.

مرانی‌پور که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، با بیان اینکه سلامت مردم خط قرمز است و هیچگونه مسامحه‌ای در این زمینه نخواهیم داشت، افزود: اگر افراد دیگری در این خصوص تبانی کرده باشند نیز دستگاه قضایی در راستای اعمال حقوق عامه، بدون مماشات با آن افراد برخورد لازم را انجام می‌دهد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد