تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

آمار جهانی کرونا؛ بیش از ۳ میلیون فوتی در جهان

شمار مبتلایان به بیماری "کووید-۱۹" ناشی از کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۱۴۰ میلیون و ۵۳۱ هزار و ۲۹۰ نفر رسیده و مرگ سه میلیون و ۱۲ هزار و ۲۰۶ نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است.

کد خبر: ۸۶۸۵۳
۱۰:۲۰ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۰

آمار جهانی کرونا

دیدارنیوز ـ همچنین بنابر تازه‌ترین آمار‌ها تاکنون ۱۱۹ میلیون و ۳۴۷ هزار و ۸۹۳ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند.

روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۹ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

آمریکا تاکنون با بیش از ۳۲.۳ میلیون مبتلا و بیش از ۵۷۹ هزار قربانی، همچنان در صدر فهرست کشور‌های درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

هند نیز با آمار بیش از ۱۴.۵ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۱۳.۸ میلیون نفر فراتر رفته و در حال حاضر سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است.

پس از ایالات متحده کشور‌های برزیل با بیش از ۳۶۹ هزار و مکزیک با بیش از ۲۱۱ هزار جانباخته، همچنان بالاترین آمار قربانیان کووید ۱۹ را در این فهرست جهانی گزارش داده‌اند. پس از آن‌ها نیز کشور‌های هند، انگلیس و ایتالیا به ترتیب بیشترین تعداد قربانیان این بیماری را ثبت کرده‌اند.

تعداد جانباختگان کووید-۱۹ در انگلیس از ۱۲۷ هزار نفر عبور کرده و این کشور نیز تاکنون بیشترین قربانیان کرونا را در اروپا داشته است. به علاوه هم‌اکنون تعداد قربانیان کرونا در ایتالیا هم از ۱۱۶ هزار نفر عبور کرده است و در میان کشور‌های اروپایی در رتبه دوم قرار دارد.

همچنین روسیه بیش از ۱۰۴ هزار، فرانسه بیش از ۱۰۰ هزار و آلمان نیز بیش از ۸۰ هزار فوتی بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را گزارش داده‌اند.

پس از این کشورها، اسپانیا با بیش از ۷۶ هزار، کلمبیا با بیش از ۶۷ هزار، ایران با بیش از ۶۶ هزار، لهستان با بیش از ۶۱ هزار، آرژانتین با ۵۹ هزار، پرو با بیش از ۵۶ هزار، آفریقای جنوبی با بیش از ۵۳ هزار و اندونزی با بیش از ۴۳ هزار جانباخته، دیگر کشور‌هایی هستند که تاکنون آمار بالای مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹ را ثبت کرده‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمار‌ها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (شنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا: ۳۲ میلیون و ۳۰۵ هزار و ۹۱۲ مبتلا، ۵۷۹ هزار و ۹۴۲ قربانی

۲. هند: ۱۴ میلیون و ۵۲۶ هزار و ۶۰۹ مبتلا، ۱۷۵ هزار و ۶۷۳ قربانی

۳. برزیل: ۱۳ میلیون و ۸۳۴ هزار و ۳۴۲ مبتلا، ۳۶۹ هزار و ۲۴ قربانی

۴. فرانسه: پنج میلیون و ۲۲۴ هزار و ۳۲۱ مبتلا، ۱۰۰ هزار و ۴۰۴ قربانی

۵. روسیه: چهار میلیون و ۶۸۴ هزار و ۱۴۸ مبتلا، ۱۰۴ هزار و ۷۹۵ قربانی

۶. انگلیس: چهار میلیون و ۳۸۳ هزار و ۵۷۲ مبتلا، ۱۲۷ هزار و ۲۲۵ قربانی

۷. ترکیه: چهار میلیون و ۱۵۰ هزار و ۳۹ مبتلا، ۳۵ هزار و ۳۲۰ قربانی

۸. ایتالیا: سه میلیون و ۸۴۲ هزار و ۷۹ مبتلا، ۱۱۶ هزار و ۳۶۶ قربانی

۹. اسپانیا: سه میلیون و ۴۰۷ هزار و ۲۸۳ مبتلا، ۷۶ هزار و ۹۸۱ قربانی

۱۰. آلمان: سه میلیون و ۱۱۶ هزار و ۹۵۰ مبتلا، ۸۰ هزار و ۳۸۷ قربانی

براساس آمار فوق در حال حاضر ۲۴ کشور اول این جدول، همگی از رقم یک میلیون ابتلا عبور کرده‌اند و پس از ایالات متحده، هند و برزیل- که سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند، کشور‌های فرانسه، روسیه، انگلیس، ترکیه، ایتالیا، اسپانیا، آلمان، لهستان، آرژانتین، کلمبیا، مکزیک، ایران، اوکراین، پرو، جمهوری چک، اندونزی، آفریقای جنوبی، هلند، شیلی، کانادا و رومانی نیز بیش از یک میلیون مبتلا را ثبت کرده‌اند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها