تیتر امروز

فوری: صدای انفجار در تهران/ حمله اسرائیل به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما/ فعال‌شدن پدافند در بالای صداوسیما +ویدیو
روز چهارم جنگ ایران و اسرائیل (بروزرسانی می‌شود)

فوری: صدای انفجار در تهران/ حمله اسرائیل به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما/ فعال‌شدن پدافند در بالای صداوسیما +ویدیو

درگیری نظامی و جنگ ایران و اسرائیل به روز چهارم رسید. پس از تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران در بامداد جمعه، حملات و درگیری‌های خونین همچنان ادامه دارد.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

حل مشکلات خانواده‌های زندانیان بی‌بضاعت از اولویت‌های اصلی سازمان است

رئیس سازمان زندان‌های کشور در دومین روز از ماه مبارک رمضان با حضور در زندان شاهرود در کنار مددجویان این زندان افطار کرد.

کد خبر: ۸۶۷۸۲
۱۲:۵۷ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۰
حل مشکلات خانواده‌های زندانیان بی‌بضاعت از اولویت‌های اصلی سازمان است
دیدارنیوز - به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور،‌ محمدمهدی حاج محمدی در دومین روز از ماه مبارک رمضان در سفر به استان سمنان، در زندان شاهرود حضور یافت و پس از اقامه نماز جماعت، روزه خود را در کنار سفره مددجویان افطار کرد.
رئیس سازمان زندان‌ها در این بازدید چهار ساعته که با همراهی امید کهربایی مدیرکل زندان‌های استان سمنان صورت گرفت، پس از افطار تا پاسی از شب در بخش‌های مختلف زندان شاهرود حضور یافت و ضمن بررسی وضعیت زندانیان با تعداد زیادی از آنان دیدار و گفتگو کرد.
حاج محمدی همچنین در دیدار با مددجویان، در خصوص وضعیت حبس آنان، بهره‌گیری از فرصت معنوی ماه مبارک رمضان، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و اهمیت اشتغال در زندان با آنان به صورت چهره به چهره به گفتگو پرداخت. 
وی در این بازدید خطاب به مدیرکل زندان‎‌های استان سمنان، با اشاره لزوم توجه به زندانیان بیمار و آسیب پذیر گفت: لازم است مسئولان و مددکاران زندان‌ها، نسبت به شناسایی زندانیان بیمار، ناتوان و آن دسته از مددجویانی که بیرون از زندان بستگانی را برای پیگیری امور قضایی خود یا امکان رد مال ندارند، اقدام ویژه به عمل آورده و مشکلات آنان را مورد پیگیری ویژه قرار دهند وبه آنها کمک کنند. 
رئیس سازمان زندان‌ها همچنین با بیان اینکه حل مسائل خانواده‌های زندانیان بی بضاعت و در معرض آسیب از اولویت‌های اصلی سازمان است، تصریح کرد: می بایست با شناسایی این خانواده‌ها و سرکشی مستمر از آنها، مشکلات آنان را در حد توان برطرف ساخته و آنان را از بروز آسیب‌های بیشتر دور نگاه داریم.
حاج محمدی در بخش دیگری از سخنان خود، خواستار توجه بیشتر مراجع قضایی به زندانیان در جهت تسریع در رسیدگی مشکلات قضایی آنان شد و گفت: لازم است مسئولان زندان‌ها با پیگیری و تعامل با مراجع قضایی، افزایش همکاری‌ها و حضور هرچه بیشتر قضات و مقامات قضایی در زندان‌ها را خواستار شوند. 
رئیس سازمان زندان‌ها همچنین در بازدید از سوله در حال ساخت اشتغال مددجویان، خواستار تسریع در تکمیل این ساختمان شد و راه‌اندازی آن را در جهت توسعه اشتغال مولد زندانیان شاهرود ضروری دانست. 


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
پرطرفدارترین ها