تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

در حاشیه جلسات عجیب شهاب الدین در فدراسیون فوتبال

جلسات تبلیغاتی، اما عاری از نتیجه؛ این شاید خروجی دو جلسه رسانه‌ای شده شهاب الدین عزیزی خادم از زمان انتخابش به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال باشد.

کد خبر: ۸۶۱۸۴
۱۰:۳۷ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۰

ر حاشیه جلسات عجیب شهاب الدین در فدراسیون فوتبال

دیدارنیوز - رئیس فدراسیون فوتبال که روز ۱۰ اسفند  ۹۹ در یک انتخاب پرحاشیه وارد ساختمان سئول شد پس از اطلاع از ماجرای میزبانی به جای پیگیری موضوع در بستر فوتبال و طی مراحل مربوط به دیدار با رئیس فیفا و رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا، به دیدار محمد جواد ظریف رفت تا عکس جلسه اگرچه ساعاتی نقل محافل شود، اما هنوز پس از گذشت بیش از یک ماه این پرسش باقی مانده که خروجی این جلسه چه بوده است؟

آیا ظریف به اینفانتینو نامه زد؟

آیا وزیر امورخارجه باب گفتگو را با شیخ سلمان و مسولان کنفدراسیون فوتبال آسیا باز کرد؟

واقعا در پی این جلسه چه ثمری برای فوتبال ما پدید آمد؟

مگر در متن خبر فدراسیون نیامده بود که وزیر امور خارجه قول پیگیری ماجرا را داده؟ (راستی اگر اینطور بود مرد اول دیپلماسی کشور حداقل در یک ماه اخیر نمی‌توانست به آن اشاره کند؟) چرا کسی پیگیر قول ظریف نمی‌شود؟

ایام به سرعت گذشت و در بیست و سومین روز نخستین ماه سال، خبر عجیب دیگری این بار از دیدار رئیس فدراسیون و هیات رئیسه با مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران منتشر شد.

صرف نظر از انتقادات صورت گرفته از این دیدار، یک نکته مهم هم در این باره قابل تامل است.

اینکه لشکرکشی مدیران فدراسیون روز گذشته به جایی بوده که یک بار فوتبال ملی را دچار مشکل جدی کرده بود.

ماجرا از این قرار است که شرکت ملی صنایع مس ایران در پی مذاکراتی که در سال ۹۸ میان مهدی تاج و  دکتر محمود اسلامیان، رئیس و عضو وقت هیات رئیسه فدراسیون فوتبال با سعد محمدی مدیرعامل مس انجام گرفته بود قرار بود به دلیل تشدید تحریم‌های ظالمانه و همچنین بلوکه شدن پول ایران در فیفا تامین ارزی قرارداد سرمربی وقت تیم ملی را به شکل استقراض از سوی شرکت‌های زیر مجموعه انجام دهد که پس از ماه‌ها به رغم دستورات مقامات عالی اجرایی کشور چنین بحثی محقق نشد.

مطابق پیگیری‌های خبرنگار ایلنا، در آن روز‌ها ویلموتس در آغازین روز‌های عقد قراردادش با فدراسیون در دو نوبت جلساتی با نمایندگان شرکت واسطه وابسته جهت دریافت پول خود داشت، اما در کمال تعجب این موضوع سه ماه به طول انجامید و در نهایت هم به رغم وعده‌های مکرر عملیاتی نشد.

در واقع نامه نگاری‌های پی در پی میان معاون اول رئیس جمهور، وزیر ورزش و جوانان، وزیر صمت و البته فدراسیون فوتبال با شرکت صنایع مس در آن مقطع بار‌ها و بار‌ها صورت گرفت، اما خروجی ماجرا این بود که هر بار به مرد بلژیکی وعده جدیدی داده شود که در هفته بعد پرداختی صورت می‌گیرد (که آن هفته هرگز نیامد) و در نهایت در مهر ۹۸ کل موضوع پرداخت منتفی شد.

اتفاقی که بی شک نقش مهمی در تیره و تار شدن روابط ویلموتس با فدراسیون فوتبال داشت و او در لایحه خود هم به این اشاره کرده بود که فدراسیون فوتبال ایران در پرداخت تعهدات خود بدقولی کرده که دقیقا منظور او همین اتفاق بود.

شاید اگر همان روز‌های نخست مشخص می‌شد که قرار نیست پرداخت ارزی از سوی شرکت‌های زیر مجموعه مس صورت بگیرد، این امکان برای پرداخت تهدات به ویلموتس از محل دیگری فراهم می‌شد و آنگاه ماجرا‌های بعدی شکل نمی‌گرفت.

پرسش، اما این است صرف نظر از دیدار تشریفاتی مدیران فدراسیون با سعد محمدی اساسا برگزاری نشست با شرکتی که در یک مقطع حساس و کلیدی دست فوتبال ملی را در پوست گردو گذاشت، چه ضرورت و عایدی داشته است؟

شاید بد نباشد رئیس فدراسیون فوتبال که دیگر واژه جدید از پیشوند عنوانش حذف شده یک بار به دقت اطرافش را بررسی کند و ببیند در این روز‌ها که به سرعت او را به دومین ماه حضورش در فدراسیون نزدیک می‌کنند، برای فوتبال چه کرده است؟

آقای شهاب الدین! داری اشتباه می‌زنی، داداش!

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير