تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

هزینه پیامک در بانک‌های دولتی همان ۱۵ هزار تومان

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و نیمه دولتی درباره برنامه بانک‌های دولتی در زمینه افزایش هزینه سرویس پیامکی آن‌ها، اعلام کرد: تاکنون هیچ صحبتی مبنی بر افزایش هزینه سرویس پیامک در بانک‌های دولتی مطرح نشده است و در این بانک‌ها همچنان حداکثر ۱۵ هزار تومان برای این سرویس از مشتریان دریافت می‌شود که البته اکثر بانک‌های دولتی کمتر از ۱۵ هزار تومان از حساب مشتریان در این زمینه کسر می‌کنند.

کد خبر: ۸۶۰۰۱
۰۹:۰۲ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۰

هزینه پیامک در بانک‌های دولتی همان ۱۵ هزار تومان

دیدارنیوز ـ در روز‌های اخیر گزارش‌هایی منتشر شد که برخی بانک‌ها از جمله بانک شهر اقدام به افزایش هزینه سرویس پیامکی خود به ۳۰ هزار تومان کرده‌اند و علت آن افزایش هزینه‌های مخابرات اعلام شد. 

پس از طرح این موضوع، دبیر کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی به ایسنا گفت که هنوز تصمیمی برای افزایش هزینه سرویس پیامکی بانک‌ها گرفته نشده است، اما با توجه به تشدید هزینه‌های مخابرات احتمال اینکه در آینده نزدیک این نرخ افزایش یابد، وجود دارد. 

طبق گفته جمشیدی، بانک شهر با تصمیم درون سازمانی این هزینه را به ۳۰ هزار تومان افزایش داده است. 

علاوه براین، موضوع افزایش هزینه سرویس پیامکی در بانک‌های دولتی نیز از علیرضا قیطاسی - دبیر شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و نیمه دولتی - پیگیری شد. 

وی بیان کرد که هزینه سرویس پیامکی بانک‌های دولتی همچنان همان حداکثر ۱۵ هزار تومان است که در دو مقطع با اعلام به مشتری از حساب آن برداشت می‌شود. 

قیطاسی افزود: بانک‌های دولتی براساس تعرفه و موافقتی که از سال گذشته درباره افزایش نرخ سرویس پیامکی از ۱۰ به ۱۵ هزار تومان صورت گرفته است، تاکنون نیز مبتنی بر این نرخ عمل می‌کنند و این تعرفه همچنان به قوت خود باقی است.

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و نیمه دولتی در ادامه تاکید کرد: هیچ صحبتی مبنی بر افزایش هزینه سرویس پیامک در بانک‌های دولتی مطرح نشده است. 

وی در پایان سخنانش مطرح کرد که اکثر بانک‌های دولتی کمتر از ۱۵ هزار تومان از مشتریان برای سرویس پیامک دریافت می‌کنند و در این زمینه برخی از بانک‌ها هستند که معادل ۱۱ یا ۱۲ و برخی دیگر نیز ۱۵ هزار تومان از حساب مشتریان برداشت می‌کنند که میزان برداشت بسته به میزان و نوع تراکنش متغیر است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: بانک
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير