تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...

اعلام رنگ‌بندی جدید کرونایی در کشور/ ۲۹۵ شهر در وضعیت قرمز

نقشه جدید رنگ‌بندی کرونا در کشور، دوشنبه ۲۳ فروردین از سوی وزارت بهداشت منتشر شد که بر اساس آن ۲۹۵ شهر در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته‌اند.

کد خبر: ۸۵۹۹۷
۰۸:۱۶ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۰

اعلام رنگ‌بندی جدید کرونایی در کشور/ ۲۹۵ شهر در وضعیت قرمز

دیدارنیوز ـ طبق نقشه رنگ‌بندی جدید کرونایی که دوشنبه ۲۳ فروردین از سوی وزارت بهداشت منتشر شد، تعداد شهرستان‌های قرمز به ۲۹۵، شهر‌های نارنجی به ۹۹، شهر‌های زرد به ۴۵ و تعداد شهر‌های آبی به ۹ شهرستان تغییر کرد.

بر این اساس، شهرستان‌های کلیبر و ملکان در آذربایجان‌شرقی، چالدران و سردشت در آذربایجان‌غربی، بیله‌سوار، پارس‌آباد، خلخال، سرعین، گرمی و مشگین‌شهر در اردبیل، چادگان در اصفهان، اشتهارد در استان البرز، سیروان در ایلام، جم در استان بوشهر، قرچک و ملارد در تهران، خانمیرزا در استان چهارمحال و بختیاری، طبس در خراسان جنوبی، بجستان، بردسکن، تربت‌جام، تربت‌حیدریه و کاشمر در خراسان رضوی، جاجرم و گرمه در استان خراسان شمالی، سلطانیه در زنجان، استهبان، بوانات، پاسارگاد و نی‌ریز در فارس، دهگلان در کردستان، بردسیر در کرمان، دالاهو و قصرشیرین در استان کرمانشاه، گالیکش در گلستان، سیاهکل، شفت و ماسال در گیلان، جزیره کیش در هرمزگان و اسدآباد در همدان نیز جزو شهر‌های با وضعیت قرمز قرار گرفتندهمچنین شهرستان‌های کوثر و نیر در اردبیل، دهاقان در اصفهان، جوین و خلیل‌آباد در خراسان رضوی، مانه و سملقان در خراسان شمالی، ایجرود در استان زنجان، علی‌آباد و کلاله در گلستان و بافق در یزد از وضعیت زرد به نارنجی .

کردند.

همچنین شهرستان‌های شوش در خوزستان، سپیدان در فارس و بم در استان کرمان که قبلا در وضعیت قرمز قرار داشتند به دلیل تثبیت روند بستری، از وضعیت قرمز به نارنجی تغییر وضعیت داده‌اند.

بر اساس اعلام کانال تلگرامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (وبدا)، در صورت کاهش سطح رعایت پروتکل‌های بهداشتی، احتمال افزایش روند بستری و تغییر وضعیت دوباره به قرمز وجود خواهد داشت.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر