تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

جانشین معاون عملیات راهور ناجا: مردم مجوز تردد بین شهری را از فرمانداری‌ها اخذ کنند

جانشین معاون عملیات ترافیک راهور نیروی انتظامی گفت: براساس مصوبه کمیته امنیتی اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا هر گونه اخذ مجوز برای تردد بین شهری به عهده فرمانداری‌ها بوده و پلیس راهور مجری اجرای این مصوبه است.

کد خبر: ۸۵۹۴۶
۱۴:۱۸ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۰

جانشین معاون عملیات راهور ناجا:مردم مجوز تردد بین شهری را از فرمانداری‌ها اخذ کنند

دیدارنیوز ـ سرهنگ رسول ابراهیمی روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار انتظامی ایرنا افزود: پلیس راهور هیچ گونه مجوزی مبنی بر تردد بین شهری صادر نمی‌کند و تنها متولی صدور این مجوز فرمانداری‌ها هستند. مدت زمان این مجوز قابل تمدید نیست و در صورت لزوم باید درخواست جدید صادر شود.

وی ادامه داد: بر اساس این مجوز تردد بین شهری در شهر‌های قرمزو نارنجی در فرم یکپارچه‌ای توسط فرمانداری‌ها تکمیل و برای اجرا به پلیس راهور استان و شهرستان‌ها ارسال می‌شود.

ابراهیمی با بیان اینکه اکنون ۲۵۷ شهر در وضعیت قرمز و ۱۲۹ شهر در وضعیت نارنجی قرار دارند، گفت: این مجوز برای افرادی که دارای فعالیت اداری، بهداشتی و قضایی هستند، صادر می‌شود و براساس این ابلاغیه صدور مجوز برای ماموریت‌های اداری که دارای مجوز صادره از سوی سازمان ها، ادارت و وزارتخانه‌ها هستند، ملاک عمل بوده و نیازی به مجوز فرمانداری‌ها نیست.

وی تاکید کرد: ورود خودرو‌های با پلاک غیربومی به شهر‌های گروه قرمز و نارنجی ممنوع و خروج خودرو‌ها با پلاک بومی از این شهر‌ها نیز ممنوع است.

جانشین معاون عملیات ترافیک پلیس راهور ادامه داد: ثبت تخلفات تردد‌های غیرمجاز در این طرح توسط دوربین‌های مکانیزه ثبت تخلف در شهر‌ها و جاده‌ها و تیم‌های گشتی پلیس صورت می‌گیرد.

ابراهیمی افزود: برابر مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا محدودیت‌های تردد شبانه خودرو‌ها در همه شهر‌های گروه قرمز و نارنجی و زرد و آبی از ساعت ۲۲ تا ۳ بامداد همچنان ادامه خواهد داشت.

وی افزود: پلیس راهور اجرای این طرح را تشدید کرده و به صورت محسوس و نامحسوس ورود و خروج خودرو‌ها را کنترل می‌کند.

جانشین معاون عملیات ترافیک راهور نیروی انتظامی گفت: براساس ابلاغ ستاد ملی مقابله با کرونا ورود پلاک‌های غیر بومی به شهر‌های قرمز ممنوع و متخلفان یک میلیون تومان و ورود به شهر‌های نارنجی ۵۰۰ میلیون تومان جریمه می‌شوند.

به گفته وی، همه شهر‌ها مشمول محدودیت تردد شبانه از ساعت ۲۲ تا سه بامداد شده و ۲۰۰ هزار جریمه خواهند شد.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر