تیتر امروز

گشوده شدن گره مذاکرات با گشودن سفارت آمریکا/ آغاز دوباره جنگ از زبان مشاور رهبری/ دعوت اصلاح‌طلبان برای بازگشت به مردم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

گشوده شدن گره مذاکرات با گشودن سفارت آمریکا/ آغاز دوباره جنگ از زبان مشاور رهبری/ دعوت اصلاح‌طلبان برای بازگشت به مردم

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
محبعلی: مناسبات متشنج تهران و واشنگتن بهبود پیدا کند، توافق در زنگه‌زور برای ما یک فرصت خواهد بود/ ارمنستان علاقه‌ای به نادیده انگاشتن منافع ایران ندارد/ سفر رئیس‌جمهور به ایروان به خوبی تنظیم شده باشد، باید آن را مهم و کمک‌کننده بدانیم
در گفت‌وگوی یک دیپلمات باسابقه با دیدارنیوز مطرح شد

محبعلی: مناسبات متشنج تهران و واشنگتن بهبود پیدا کند، توافق در زنگه‌زور برای ما یک فرصت خواهد بود/ ارمنستان علاقه‌ای به نادیده انگاشتن منافع ایران ندارد/ سفر رئیس‌جمهور به ایروان به خوبی تنظیم شده باشد، باید آن را مهم و کمک‌کننده بدانیم

چه توافق کریدور زنگه‌زور رخ می‌داد و چه نه؛ تا مادامی که مناسبات ما با واشنگتن دچار تشنج باشد، ما نخواهیم توانست از فرصت‌های ترانزیتی و تجاری خود در عرصه‌های مختلف به صورت جدی استفاده کنیم.
پیمان مولوی: مردم مقصر بحران‌های اقتصادی نیستند؛ ایران در مسیر «پاکستانیزه شدن» است
گفت‌وگوی «دیدار اقتصادی» با اقتصاددان و نویسنده کتاب رقص بازارها

پیمان مولوی: مردم مقصر بحران‌های اقتصادی نیستند؛ ایران در مسیر «پاکستانیزه شدن» است

در تازه‌ترین قسمت برنامه «گفت‌وگوی اقتصادی» دیدارنیوز، پیمان مولوی، اقتصاددان و نویسنده کتاب "رقص بازارها" و "اقتصاد برای همه"، با اشاره به چالش‌های جدی اقتصاد ایران، هشدار...

تمدید مهلت ثبت نام بیمه تکمیلی عمر و حوادث بازنشستگان کشوری تا آخر فروردین +جزییات

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری از تمدید مهلت ثبت نام بیمه تکمیلی عمر و حوادث بازنشستگان تا پایان فروردین ماه خبر داد.

کد خبر: ۸۵۸۸۳
۱۱:۰۷ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۰

تمدید مهلت ثبت نام بیمه تکمیلی عمر و حوادث بازنشستگان کشوری تا آخر فروردین +جزییات

دیدارنیوز ـ محمود مرتضایی فرد در این باره اظهار کرد: بیمه تکمیلی عمرو حوادث بازنشستگان خدمت جدیدی است که امسال به بازنشستگان ارائه می‌شود و دارای سه سطح مختلف است اظهار کرد: بر اساس انتخاب هرکدام از سطوح ماهانه مبلغ ۲۰، ۳۰ و یا ۵۰ هزار تومان از حقوق بازنشستگان کسر می‌شود.

وی افزود: این بیمه نامه خدمات مختلفی اعم از پرداخت خسارت حوادث و غرامت فوت به علت بیماری‌ها از جمله بیماری کرونا را پوشش می‌دهد و برای ثبت نام و دریافت خسارت، سقف سنی ندارد.

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری درباره امکان ثبت نام افراد تحت تکفل نیز گفت: بعد از اتمام مهلت ثبت نام، فهرست نهایی را اول اردیبهشت ماه در اختیار بیمه ملت قرار می‌دهیم. پس از آن امکان اضافه کردن افراد تحت تکفل وجود دارد.

بازنشستگانی که تمایل دارند از این پوشش جدید بیمه‌ای برخوردار شوند، می‌توانند با ورود به درگاه خدمات الکترونیکی صندوق بازنشستگی کشوری به آدرس sabasrm.ir مراجعه و به بخش بیمه تکمیلی عمر و حادثه، ضمن اطلاع از سه سطح بیمه نامه، نسبت به انتخاب یکی از سطوح و ثبت‌نام در آن اقدام کنند.

افزایش سقف پرداخت فوت به هر علت، بالا بردن سقف پرداخت فوت بر اثر حادثه، پرداخت غرامت روزانه بستری و پرداخت خسارت به منازل مسکونی شامل ساختمان، تأسیسات و اثاثیه در صورت بروز حوادثی مانند آتش‌سوزی، زلزله و سیل از جمله مزیت‌های این بیمه است و بر اساس توافق با بیمه ملت، امکان برخورداری بازنشستگان و وظیفه‌بگیران کشوری از بیمه عمر و حوادث با شرایط ویژه و در سه سطح فراهم شده است.

تمام بازنشستگان و وظیفه بگیران کشوری می‌توانند تحت پوشش این طرح قرار بگیرند و تنها استثنا مربوط به افراد دارای سابقه بیماری‌های خاص مانند سرطان، دیالیز، تالاسمی، MS، بیماری‌های شدید اعصاب و روان، هپاتیت، هموفیلی، دیابت شیرین و ایدز است. چنانچه بیمه شده‌ای بر اثر یکی از این بیماری‌ها فوت کند و پیش از قرار گرفتن تحت پوشش بیمه عمر مبتلا به چنین بیماری‌هایی بوده باشد، غرامت فوت پرداخت نمی‌شود.

اما در صورتی که فوت بر اثر سایر بیماری‌ها (از جمله کووید ۱۹) یا حادثه باشد یا بعد از قرار گرفتن تحت پوشش بیمه عمر به یکی از بیماری‌های یادشده مبتلا شود، شرکت بیمه متعهد به پرداخت غرامت فوت است.

مدت زمان این بیمه نامه یک ساله و از یکم فروردین تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: بازنشستگان
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد