تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

آغاز فاز سوم تست انسانی واکسن «کووایران» از اردیبهشت

مسئول تیم نظارت بر آزمایشات انسانی واکسن کرونا با بیان اینکه فاز سوم تست انسانی کووایران از اردیبهشت انجام می‌شود، گفت: فاز سوم را علاوه بر تهران در ۵ شهرستان دیگر نیز عملیاتی می‌کنیم.

کد خبر: ۸۵۷۰۹
۰۹:۵۵ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۰

آغاز فاز سوم تست انسانی واکسن «کووایران» از اردیبهشت

دیدارنیوز ـ دکتر حامد حسینی، مدیر مرکز کارآزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگویی در خصوص آخرین وضعیت تست انسانی واکسن «کووایران» اظهار کرد: از ۲۵ اسفند مطالعه فاز دو و سه کارآزمایی بالینی را با هم آغاز کردیم و در کنار آن مطالعات تکمیلی فاز یک بالای پنجاه سال را انجام دادیم.

وی با اشاره به فاز دوم این تست انسانی خاطر نشان کرد: در این دوره باید ۲۸۹ نفر را وارد مطالعه می‌کردیم که تاکنون ۱۵۱ نفر را وارد فاز کردیم؛ هر روز به ۱۰-۱۵ نفر تزریق واکسن داریم و امیدواریم تا پایان فروردین ماه کل داوطلبان حداقل تزریق اول فاز دوم را دریافت کرده باشند و به تدریج تزریق دوم را دریافت کنند. بر اساس پیش بینی‌ها داوطلب گیری فاز دوم تا آخر فروردین تمام می‌شود.

به گفته حسینی، ابتدای اردیبهشت ماه تزریق جمعیت بزرگ ۲۰ هزار نفری را (فاز سوم مطالعات بالینی واکسن کووایران) شروع می‌کنیم و طبیعتاً تلاش ما این است که افراد در شهر‌های تهران و کرج در هفته اول وارد مطالعه شوند و سپس شهرستان‌ها را آغاز کنیم.

مسئول تیم نظارت بر آزمایشات انسانی واکسن کرونا با بیان اینکه خوشبختانه برای فاز یک این مطالعه که ۵۶ داوطلب لازم بود به لطف مردم ۱۲۰ هزار داوطلب اعلام آمادگی کردند، گفت: ما این بانک اطلاعاتی را نگه داشتیم و از بین آن‌ها درخواست می‌کنیم که در فاز سوم این مطالعه شرکت کنند.

وی اضافه کرد: در این دیتا بانک ۱۲۰ هزار نفری که از تهران، کرج و اطراف این دو بودند بسیاری از داوطلبان از شهرستان‌ها نیز اعلام آمادگی کرده بودند و امکان سکونت در تهران را داشتند، اما در فاز یک و دو یکی از شرایط سکونت در تهران و کرج و حومه بود.

وی ادامه داد: البته برای تست این واکسن در شهر‌های مختلفی همچون شیراز، مشهد، اصفهان، کرج و بوشهر در فاز سوم وارد مطالعه خواهند شد، اما در زمان مقرر، به صورت اختصاصی در همان شهر یک فراخوان الکترونیک کوتاه خواهیم داشت و تست انسانی را در همان شهر انجام می‌دهیم.

حسینی عنوان کرد: در مطالعات فاز سوم رصد داوطلبان به مدت یک سال وجود دارد و آن چیزی که برای ما اهمیت دارد این است که دو تزریق انجام شود و بعد از تزریق دوم داوطلبان تحت نظر باشند.

وی عنوان کرد: با این داده‌ها می‌توانیم درخواست اخذ مجوز از سازمان غذا و دارو کنیم بنابراین انتظار داریم تا پایان خرداد به این مقداری که مد نظرمان است برسیم، اما مطالعات ما تا یک سال ادامه دارد.

حسینی با بیان اینکه همه داوطلبان در فاز سوم نیز تحت نظر هستند، در خصوص ابتلاء به کرونای این افراد گفت: تاکنون از تعدادی که این واکسن به عنوان تست انسانی به آن‌ها تزریق شده فردی مبتلا به کرونا نشدند؛ اما در جمعیت بزرگ‌تر حتماً باید این اتفاق بیافتد.

مسئول تیم نظارت بر آزمایشات انسانی واکسن کرونا تاکید کرد: نتیجه‌گیری مطالعات فاز سوم مبتنی بر تعداد مقایسه ابتلاء در گروهی که واکسن تزریق کردند و گروهی که واکسن را تزریق نکردند، است. بنا به تجربه علمی حتماً در این جمعیت بزرگ در هر دو گروه ابتلاء به بیماری اتفاق خواهد افتاد. اما آنچه که به آن اثربخشی واکسن گفته می‌شود این است که در گروه افرادی که واکسینه می‌شوند تعداد کمتری مبتلا به کرونا شوند.

وی افزود: در واقع با یک فرمولی عدد اثربخشی واکسن مشخص می‌شود که می‌توان بر اساس آن تصمیم گیری کرد و طبیعتاً در تمام واکسن‌های دنیا اینگونه پیش می‌رود، ولی مهم این است که واکسن باید توانایی داشته باشد که موارد شدید، مرگ و میر و بستری در بیمارستان در آن اتفاق نیافتاد و امیدواریم که به همین صورت کار برای همه واکسن‌ها پیش برود.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور