تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.

سرنوشت جدید در انتظار سهام عدالتی‌ها

انتخابات شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت حدود یک ماه دیگر به صورت الکترونیکی آغاز خواهد شد و مشمولان باید برای شرکت در این انتخابات حتما سجامی شوند. از سوی دیگر افرادی که متقاضی عضویت در هیئت مدیره شرکت‌ها هستند باید تا ۲۸ فروردین ماه نسبت به ثبت تام در سامانه "ستان" اقدام کنند.

کد خبر: ۸۵۵۸۵
۱۱:۳۸ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۰

سرنوشت جدید در انتظار سهام عدالتی‌ها

دیدارنیوز - بر اساس آخرین تصمیمات و مصوبات شورای عالی بورس و اوراق بهادار، برگزاری مجامع عمومی عادی به طور فوق العاده شرکت‌های سرمایه‌گذاری استان ها با دستور انتخاب اعضای هیئت مدیره به صورت الکترونیکی در نیمه اول اردیبهشت سال جاری تا نیمه اول خرداد ماه در تمامی استانها برگزار خواهد شد و  آن دسته از سهامداران غیر مستقیم سهام عدالت که به روش غیرمستقیم مدیریت دارایی باقی مانده و دارای سهام در یکی از شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی هستند باید جهت شرکت در این انتخابات نسبت به ثبت نام در سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) به آدرس sejam.ir اقدام کنند.

بر اساس اطلاعیه شماره یک سازمان بورس و اوراق بهادار، در اجرای تبصره ۵ ماده( ۶) آیین نامه مربوطه، این مجامع صرفاً به صورت الکترونیکی برگزار شده و از طریق سامانه الکترونیکی یکسانی برگزار می شود که مشخصات و آدرس آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

در این راستا و بر اساس اطلاعیه شماره ۲ سازمان بورس و اوراق بهادار، آن دسته از متقاضیان عضویت در هیئت مدیره شرکت سرمایه گذاری سهام عدالت استان ها که قصد دارند به عنوان نامزد عضویت در هیئت مدیره این شرکت ها ثبت نام کنند، با توجه به تمدید مهلت ثبت نام نامزد های هیئت مدیره شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت تا ۲۸ فروردین ماه سال جاری باید با مراجعه به "سامانه ستان" به آدرس setan.seo.ir نسبت به ثبت نام در مهلت تعیین شده اقدام کنند.

شرایط ثبت نام
داشتن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی مرتبط با مورد تایید مراجع ذیصلاح تحصیلی، تجربه کافی، بارگذاری و ارسال بی نقص و کامل تمامی مدارک  در سامانه مزبور بارگذاری (بدیهی است به درخواست های ناقص ترتیب اثر داده نخواهد شد) شرایط ثبت نام متقاضیان عضویت در هیئت مدیره شرکت های سرمایه گذار است. ضمناً نحوه امتیاز دهی به واجدین شرایط در اجرای دستور العمل تایید صلاحیت حرفه‌ای خواهد بود که در سایت سازمان به آدرس seo.ir بارگذاری شده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير