تیتر امروز

پیرپسر؛ شاهکار سینمای ایران یا جوسازی رسانه‌ای؟
مناظره داغ بین دو منتقد سینما؛ آنتونیا شرکا و محمدتقی‌زاده

پیرپسر؛ شاهکار سینمای ایران یا جوسازی رسانه‌ای؟

فیلم «پیرپسر» با فروش صد میلیارد تومانی و بیش از یک میلیون مخاطب، به پدیده جنجالی این روز‌های سینمای ایران تبدیل شده است. اما آیا این موفقیت حاصل کیفیت هنری و ساختار منحصر‌به‌فرد آن است یا نتیجه...
محمدیان، مدیرمسئول دیدارنیوز: شنیده نشدن صداهای متکثر جامعه به بغض و نفرت بدل می‌شود
در نشست صمیمانه خانواده دیدار به مناسبت روز خبرنگار و هشت سالگی این رسانه مطرح شد؛

محمدیان، مدیرمسئول دیدارنیوز: شنیده نشدن صداهای متکثر جامعه به بغض و نفرت بدل می‌شود

نشست صمیمانه اهالی دیدار به مناسبت هشت ساله شدن «سایت خبری، تحلیلی دیدارنیوز» و روز خبرنگار چهارشنبه پانزدهم مردادماه برگزار شد.
زیباکلام: رضا پهلوی، جشن گرفته بود که اسرائیل، بزن!/ نظام، مواضع یک اقلیت ۲۰ درصدی را در بوق و کرنا می‌کند/ ابهری: پس از صد سال به چراغ گردسوز و بادبزن برگشتیم!/ اگر دوباره جنگ شد، چگونه مدیریت کنیم که بنزین به لیتری ۵۰ هزار تومان نرسد
بررسی کلان‌موضوعات سپهر سیاست و اجتماع در ایران با حضور دو استاد دانشگاه

زیباکلام: رضا پهلوی، جشن گرفته بود که اسرائیل، بزن!/ نظام، مواضع یک اقلیت ۲۰ درصدی را در بوق و کرنا می‌کند/ ابهری: پس از صد سال به چراغ گردسوز و بادبزن برگشتیم!/ اگر دوباره جنگ شد، چگونه مدیریت کنیم که بنزین به لیتری ۵۰ هزار تومان نرسد

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست و اجتماع در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و مجید ابهری، دو تن از اساتید دانشگاه رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات دیدار، ابعاد...

اقبال اعلام کرد: هزینه انتقال سند خودرو در استان‌های مختلف بر مبنای عرف مشخص می‌شود

معاون امور اسناد سازمان ثبت گفت: رأی صادر شده دیوان عدالت اداری درباره وکالتنامه هاست و ارتباطی با ماده ۲۹ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی ندارد و هزینه‌های انتقال سند خودرو بر مبنای عرف است.

کد خبر: ۸۵۵۲۳
۱۶:۱۰ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۰

اقبال اعلام کرد:هزینه انتقال سند خودرو در استان‌های مختلف بر مبنای عرف مشخص می‌شود

دیدارنیوز ـ مهدی اقبال اظهار داشت: متأسفانه در این مدت، فضای مجازی منبعث از موضوعات قبل از عید نوروز در خصوص رأی دیوان عدالت اداری درباره وکالتنامه‌های موضوع ماده ۲۹ قانون رسیدگی به تخلفات راهنمایی و رانندگی بوده که این امر، زمینه رواج تفاسیری غلط از این رأی را فراهم کرد.

وی افزود: این تفسیر‌های غلط به گونه‌ای بوده که برداشت شده، از زمان اعلام این رأی، انتقال سند خودرو در دفاتر اسناد رسمی تنظیم نمی‌شود و هزینه‌های آن هم بر عهده خریدار است؛ این در حالی است که این‌ها تفاسیر غلطی است که از رأی دیوان عدالت شد.

معاون سازمان ثبت اسناد کشور خاطرنشان کرد: در یکی از استان‌ها، اتحادیه خودرو اعلام کرده که هزینه‌های سند خودرو در آن استان بر عهده خریدار است در حالی که مفاد قانونی و الزامی در این خصوص در کشور وجود ندارد و هیچگونه مصوبه و بخشنامه و موافقت نامه‌ای نداریم.

اقبال تأکید کرد: مردم عزیز توجه داشته باشند که قانونگذار به هیچ وجه، درباره این موضوع که هزینه‌های سند الزاماً بر عهده خریدار و یا فروشنده باشد، نه تشریح و تفسیر و نه تصویبی داشته است.

وی خاطرنشان کرد: تأکید ما این است که هم نقل و انتقال اسناد خودرو باید در دفاتر اسناد رسمی صورت گیرد و هم عرف هر استان مشخص کننده پرداخت هزینه‌های انتقال سند از سوی خریدار و یا فروشنده و یا بستگی به توافق دو طرف معامل و متعامل دارد.

به گفته این مسئول، درباره انتقال سند در دفاتر اسناد رسمی، استناد ماده ۲۹ قانون را داریم و هیچ فردی نمی‌تواند در مغایرت با قانون، کلامی بیان کرده و یا نکته‌ای را با قلم منتشر کند و رأی دیوان عدالت درباره وکالتنامه‌ها بوده و دیوان محترم عدالت اداری نمی‌تواند آرای خود را در مغایرت با موضوعیت‌های قانونی اعلام کند در عین حال حق ورود به مفاد بخشنامه‌ها و آئین نامه‌ها دارد.

معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد کشور گفت: رأی صادره درباره ماده ۲۹ قانون رسیدگی به تخلفات راهنمایی و رانندگی مبنی بر اختیاری بودن انتقال سند در دفاتر اسناد رسمی، موضوعیت ندارد و مردم می‌توانند برای امنیت حقوقی خود به عنوان متعامل، این انتقال را در دفاتر اسناد رسمی انجام دهند.

وی درباره هزینه‌های انتقال سند خودرو در دفاتر اسناد رسمی هم اظهار داشت: این هزینه‌ها به هیچ وجه برای دفاتر اسناد رسمی و سازمان ثبت اسناد و املاک نیست و عمده این هزینه‌ها مربوط به عوارض شهرداری، امور مالیاتی و برخی هزینه‌های قانونی است که همگی مستقیماً به حساب خزانه واریز می‌شود.

اقبال افزود: در سند آنی، مبالغ هزینه‌های سند انتقال داده شده با تمام جزئیات مشخص است و هر فردی می‌تواند به راحتی حق الثبت و حق التحریر، هزینه‌های شهرداری و هزینه‌های امور مالیاتی را مشاهده نماید؛ ضمن آنکه همه حق التحریر هم برای سردفتر نیست بلکه ۱۵ درصد به حساب دفتریار، ۱۵ درصد برای کارکنان و ۱۰ درصد برای حقوق هزینه‌ای کانون سردفتران و دفتریاران است.

منبع: مهر
برچسب ها: خودرو
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۰ مرداد
امروز دوشنبه ۲۰ مرداد
امروز دوشنبه ۲۰ مرداد
امروز دوشنبه ۲۰ مرداد