تیتر امروز

ساعات سرنوشت‌ساز برای ایران/ تصمیم بزرگ ایران؛ جنگ يا صلح/ دستیابی به اطلاعات محرمانه اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ساعات سرنوشت‌ساز برای ایران/ تصمیم بزرگ ایران؛ جنگ يا صلح/ دستیابی به اطلاعات محرمانه اسرائیل

این صد و نوزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس یاری، منتقد سینمایی: مستند ریحانه، راوی و گویای چندگانگی و ریاکاری آدم‌هاست
گزارش خبرنگار دیدار از اکران خصوصی یک مستند

عباس یاری، منتقد سینمایی: مستند ریحانه، راوی و گویای چندگانگی و ریاکاری آدم‌هاست

مسعود پیوسته، خبرنگار دیدارنیوز درباره اکران خصوصی مستند «ریحانه» و نقد و بررسی آن در حضور اهالی سینما و فرهنگ و رسانه گزارشی تهیه کرده که در ادامه می‌خوانید.
دلفی: درد امروز ما، جدای از درد فلسطین مسئله خودمان است/ اتفاق خاصی نیفتد، باید تا چند روز آینده شاهد بازگشت تحریم‌های وحشتناک هسته‌ای سازمان ملل باشیم/ اینکه ما فقط تاکید کنیم که به دنبال بمب نیستیم، کافی نیست
بررسی ابعاد سخنرانی پزشکیان در نیویورک در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در فرانسه

دلفی: درد امروز ما، جدای از درد فلسطین مسئله خودمان است/ اتفاق خاصی نیفتد، باید تا چند روز آینده شاهد بازگشت تحریم‌های وحشتناک هسته‌ای سازمان ملل باشیم/ اینکه ما فقط تاکید کنیم که به دنبال بمب نیستیم، کافی نیست

این که ما، موضوعی با این درجه اهمیت-یعنی، تکلیف‌مان را آژانس-را در سایه باقی مسائل فراموش کرده و فقط به تشریح بدفهمی‌ها و مواضع خصمانه اروپا، آمریکا و اسرائیل علیه کشورمان بپردازیم، فضا را به...

بانک مرکزی تشریح کرد: موضوعات جلسه امروز گروه ۲۴به ریاست ایران

جلسه روسای بانک‌های مرکزی و وزرای اقتصادی «گروه ۲۴» در راستای سلسله جلسات جانبی اجلاس بهاره صندوق بین‌المللی پول، به ریاست عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی و با حضور روسای صندوق بین المللی پول و بانک جهانی امروز به صورت مجازی برگزار می‌شود.

کد خبر: ۸۵۱۴۴
۱۳:۵۵ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۰

بانک مرکزی تشریح کرد: موضوعات جلسه امروز گروه ۲۴به ریاست ایران

دیدارنیوز ـ بررسی شرایط اقتصاد جهانی، کمک به روند بهبود اقتصادی کشور‌های در حال توسعه پس از پاندمی کرونا و ارتقای همکاری بین اعضا از موضوعات اصلی این نشست است.

بر این اساس، چگونگی حمایت سازمان‌های بین‌المللی مانند «صندوق بین‌المللی پول»، «بانک جهانی» و «بانک‌های توسعه‌ای چندجانبه» از اقتصاد کشور‌های در حال توسعه، افزایش حجم تسهیلات‌دهی سازمان‌های بین‌المللی به کشور‌های در حال توسعه و در نظر گرفتن نرخ‌های بهره پایین برای این تسهیلات و تنفس به وام‌های قبلی از جمله مهمترین محور‌های مطرح شده به منظور درج در بیانیه پایانی این نشست به شمار می‌رود.

ضرورت ارتقای همکاری بین‌المللی به منظور بهبود اقتصادی بهتر و مناسب همه کشور‌ها در شرایط پس از پاندمی کرونا و تقویت روند همگرایی جهانی در زمینه سطح درآمد سرانه بین کشور‌ها در مقطع حساس کنونی در این نشست بررسی می‌شود. 

همچنین تداوم حمایت اجتماعی به ویژه برای جمعیت‌های آسیب پذیر، تقویت سیستم‌های بهداشت، سرعت بخشیدن به دیجیتالی شدن، انعطاف پذیری و حفظ تاب آوری مالی به منظور حمایت از فعالیت‌های اقتصادی برای محافظت از مشاغل و درآمد از محور‌های مورد تاکید این جلسه است.

همچنین در این نشست پیشنهاد‌هایی مبتنی بر متناسب سازی مجموعه ابزار‌های صندوق بین المللی پول با نیاز‌های کشور‌های با درآمد کم و متوسط در طول بهبود اقتصادی آنها، در راستای حمایت از کشور‌های در حال توسعه به منظور مدیریت آسیب‌پذیری بدهی‌ها و جلوگیری از بحران بدهی که موجب تأخیر پیشرفت آن‌ها می‌شود ارایه می‌شود.

گفتنی است «گروه ۲۴» به منظور ایجاد هماهنگی و پیشبرد مواضع کشور‌های درحال توسعه در قلمرو‌های پولی و توسعه مالی در سال ۱۹۷۱ ایجاد شد. هدف اصلی این گروه تضمین منافع کشور‌های عضو از طریق هماهنگی سیاست‌های اقتصادی و پولی در مجامع بین‌المللی است. یکی از مهمترین فعالیت‌های گروه ۲۴ توسعه مشارکت کشور‌های درحال توسعه در تصمیم‌گیری‌های صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی است.

برچسب ها: بانک مرکزی
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۴ مهر
امروز جمعه ۰۴ مهر
امروز جمعه ۰۴ مهر
امروز جمعه ۰۴ مهر