تیتر امروز

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.

پیشنهاد محمود صادقی برای افزایش مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰

دبیرکل انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها بر لزوم پیش بینی تمهیداتی برای برگزاری انتخابات در شرایط کرونایی تاکید کرد و گفت: افزایش مدت برگزاری انتخابات می‌تواند به مشارکت حداکثری کمک کند.

کد خبر: ۸۴۷۹۴
۱۷:۰۴ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۰

پیشنهاد محمود صادقی برای افزایش مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰

 

دیدارنیوز ـ محمود صادقی اصل مشارکت و اهمیت آن در انتخابات را نشانه مشروعیت مردمی نظام جمهوری اسلامی توصیف کرد و گفت: کاهش نرخ مشارکت در انتخابات دوم اسفند ۹۸ مجلس در این زمینه نگرانی‌هایی ایجاد کرد.

دبیرکل انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها یادآور شد: طبق نظرسنجی‌ها احتمال کاهش مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ به دلایل مختلف از جمله شرایط معیشتی و احراز صلاحیت‌ها وجود دارد. همچنین برخی در جامعه احساس می‌کنند که انتخابات تغییری در وضعیت آنان ایجاد نمی‌کند و منتخبان نمی‌توانند یا نمی‌خواهند به وعده‌های انتخاباتی خود عمل کنند.

صادقی، شیوع ویروس کرونا را یکی از عوامل کاهش مشارکت در انتخابات برشمرد و گفت: ۲ ماه و نیم تا انتخابات مانده، اما هنوز تحرکی از سوی نامزد‌ها و شخصیت‌های سیاسی و احزاب دیده نمی‌شود. در دوره‌های قبل سفر‌های انتخاباتی نامزد‌ها در مجامع و دانشگاه‌ها باعث آشنایی مردم با داوطلبان شده و تنور انتخابات گرم می‌شد، اما هنوز شاهد چنین گرمایی نیستیم.

وی اضافه کرد: مسوولان برای آسیب ندیدن مشارکت باید فکری برای شرایط کرونایی و وضعیت معیشتی کنند. با توجه به چالش‌های بین المللی موجود و برای حل آن باید رییس جمهوری انتخاب شود که پشتوانه مردمی داشته باشد که در این زمینه حتما باید تمهیداتی اندیشیده شود.

صادقی درباره دوگانه ساختگی برخی اصولگرایان درباره مشارکت و کارآمدی، گفت: طرح این موضوع نشان می‌دهد که آن‌ها ارزشی برای مشارکت مردم قائل نیستند و ترجیح داده می‌دهند رییس جمهوری و دولت کارآمدی تشکیل شود ولو اینکه پشتوانه مردمی نداشته باشد. نباید فراموش کرد تصمیماتی که گرفته می‌شود اگر پشتوانه مردمی نداشته باشد در مرحله اجرا به مشکل می‌خورد.

این فعال اصلاج‌طلب با تاکید بر لزوم پیش بینی تمهیداتی برای برگزاری انتخابات در شرایط کرونایی، گفت: بحث برگزاری انتخابات در یک روز در این شرایط معقول نیست. افزایش مدت برگزاری انتخابات می‌تواند به مشارکت حداکثری کمک کند.

وی افزود: موضوع دیگر فراهم کردن امکان برگزاری انتخابات به شکل الکترونیکی و پستی است و این سازوکار انتخاباتی می‌تواند مردم را به رای دادن تشویق کند.

صادقی ادامه داد: به شکل قطعی نمی‌توان فضای انتخابات ۱۴۰۰ را پیش بینی کرد. گاهی وقت‌ها اتفاقاتی می‌افتد که شرایط تغییر می‌کند. شرایط انتخابات بستگی به این دارد که چه چهره‌هایی از فیلتر نظارتی عبور می‌کنند. در هر حال برخی از تحرکات نشان می‌دهد که رقابت این انتخابات میان اصولگرایان خواهد بود.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور