تیتر امروز

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند
گزارش اختصاصی دیدارنیوز از مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند

سردار حسین علایی در مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم ضمن بیان روایت خود از عملیات آمریکایی طبس و نحوه به شهادت رسیدن منتظرالقائم، در دفاع از عملیات ایران علیه اسرائیل گفت: اسرائیل...
در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی
عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران در تنگنای بیست و نهم

در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی

در بیست و نهمین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران است و درباره تحولات درونی این تشکل و برخی مسائل مهم فضای سیاسی گفت‌وگو کرده است.

چین عملکرد بی‌بی‌سی و گزارشگرش را مورد انتقاد قرار داد

به دنبال ظاهراً "متواری شدن" یکی از خبرنگاران بی‌بی‌سی- که از سوی چین متهم به گزارشگری قلابی درباره سین‌کیانگ و هنگ‌کنگ است- به تایوان بدون اطلاع قبلی به مقامات چین، پکن بار دیگر به این رسانه حمله و از آن انتقاد کرد.

کد خبر: ۸۴۷۳۹
۱۲:۰۲ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۰

چین عملکرد بی‌بی‌سی و گزارشگرش را مورد انتقاد قرار داد

 

دیدارنیوز ـ به گزارش شبکه خبری راشا تودی، "هوآ چونیینگ"، سخنگوی وزارت خارجه چین ضمن صحبت در نشست مطبوعاتی، از رفتار بی‌بی‌سی و خبرنگار آن "جان سودوُرث" (شا لی) انتقاد کرد.

وی ضمن تأیید اخبار پیشین گلوبال تایمز مبنی بر درخواست پناهندگی سودوُرث به تایوان، خاطرنشان کرد: می‌خواهم بار دیگر اعلام کنم که به تازگی متوجه شدیم شا لی بدون خداحافظی رفته و من نمی‌دانم چه اتفاقی افتاده است. وی به شکل غیرعادی کشور را ترک کرده و تشریفاتی را که یک شهروند خبرنگار خارجی باید پیش از ترک سمت نسبت به آن‌ها اقدام کند، انجام نداده است.

سودوُرث، خبرنگار بی‌بی‌سی که مدت ۹ سال است درباره مسائل چین به گزارشگری می‌پردازد، به تایوان نقل مکان کرده و می‌گوید گزارشگری او و تیمش با وجود فشار وارده از سمت چین، غیرممکن است. بی‌بی‌سی در بیانیه‌ای اعلام کرد: این گزارشگر به افشای حقایقی پرداخته که مقامات چینی نمی‌خواهند جهان از آن‌ها مطلع شود.

سخنگوی وزارت خارجه چین اظهار کرد مردم در سین‌کیانگ برنامه دارند از این روزنامه‌نگار و بی‌بی‌سی به خاطر افترا به این منطقه، شکایت کنند و افزود این اقدام ارتباطی با دولت در پکن ندارد.

اوایل سال ۲۰۲۱، پس از لغو مجوز شبکه خبری تلویزیون کابلی CGTN در بریتانیا، پکن نیز پخش بی‌بی‌سی در چین را با وجود آنکه دسترسی به آن تنها در مکان‌های خاص نظیر هتل‌ها ممکن بود، ممنوع کرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی