تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

اگر هنوز سود سهام عدالت را دریافت نکرده‌اید، بخوانید

مرحله نخست واریز سود سهام عدالت برای مشمولان این سهام پنجشنبه (۲۸ اسفندماه سال ۱۳۹۹) آغاز و ۵۰ درصد این سود واریز شد. در میان تعدادی از افراد هستند که هنوز سود خود را دریافت نکرده اند که دلیل آن می‌تواند عدم ثبت اطلاعات لازم باشد.

کد خبر: ۸۴۷۳۷
۱۱:۵۲ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۰

اگر هنوز سود سهام عدالت را دریافت نکرده‌اید، بخوانید

 

دیدارنیوز ـ فرایند واریز سود سال ۱۳۹۸ سهام عدالت به حساب مشمولان این سهام پنجشنبه ۲۸ اسفندماه صورت گرفت و سود هر دو گروه، یعنی مشمولانی که روش مستقیم و مشمولانی که روش غیر مستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کرده بودند از طریق سمات پرداخت شد.

در این راستا، میزان سود مشمولان که ارزش اولیه سهام آن‌ها ۵۳۲ هزار تومان است، حدود ۲۰۰ هزار تومان و مشمولانی که ارزش اولیه سهام آن‌ها یک میلیون تومان است، حدود ۴۰۰ هزار تومان خواهد بود. همچنین مشمولانی که ارزش اولیه سهام آن‌ها ۴۹۲ و ۴۵۲ هزار تومان است نیز به ترتیب ۱۸۲ هزار و ۹۰۰ و ۱۶۸ هزار تومان سود دریافت می‌کنند. بدیهی است همه این افراد نصف مبلغ مذکور را دریافت کرده اند.

بر این اساس طبق اطلاعیه‌ای که سازمان بورس و اوراق بهادار در روز ۲۸ اسفند منتشر کرد، در مرحله نخست توزیع سود سهام عدالت به میزان ۵۰ درصد، در هر دو روش مستقیم و غیرمستقیم به ۴۳ میلیون و ۶۵۰ هزار و ۶۱۸ نفر از سهام‌داران که پیشتر اطلاعات خود را در سامانه سجام ثبت کرده بودند، انجام شد.

در این میان افرادی هستند که سود به حساب آن‌ها واریز نشده است. این افراد برای دریافت سود باید از طریق ثبت نام در سامانه سجام به نشانی www.sejam.ir شماره حساب خود را اعلام یا از طریق مراجعه به سایت www.sahamedalat.ir مشخصات حساب خود را تکمیل کنند. همچنین در این سایت می‌توانند در صورت نیاز شماره شبای خود را اصلاح کنند. زمانی که افراد وارد سامانه مذکور می‌شوند، باید کد ملی خود را وارد کنند. بعد از آن پیامکی حاوی یک کد به شماره موبایل کاربر ارسال می‌شود که با وارد کردن این کد می‌توانند وارد پروفایل شوند و روی گزینه "مشاهده و ویرایش پروفایل" کلیک و سپس نسبت به اصلاح شماره شبای ثبت شده خود اقدام کنند.

مشمولان سهام عدالت همچنین می‌توانند با تماس با شماره ۱۵۶۹سوالات خود را در زمینه توزیع سود سهام عدالت و نحوه ثبت نام در سامانه‌های تعیین شده برای دریافت مشخصات بپرسند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير