تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

آمریکا: عربستان مرتکب قتل غیرقانونی شده است

وزارت خارجه آمریکا در گزارش سالانه خود پیرامون حقوق بشر، عربستان را به ارتکاب عملیات قتل غیرقانونی متهم و اعلام کرد، حقوق فلسطینی‌ها توسط رژیم صهیونیستی نقض می‌شود.

کد خبر: ۸۴۶۸۵
۱۰:۵۲ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۰

آمریکا: عربستان مرتکب قتل غیرقانونی شده است

دیدارنیوز ـ به گزارش سایت المیادین، این وزارتخانه در گزارش خود پیرامون حقوق بشر در سال ۲۰۲۰ "احترام دولت به حقوق مدنی و سیاسی" را در برخی از کشور‌ها بررسی کرده و به ارتکاب عملیات قتل غیرقانونی در عربستان و نیز اجرای احکام اعدام برای جرایم غیر خشونت آمیز و ناپدید شدن‌های اجباری در این کشور پرداخته است.

این گزارش سالانه تشریح می‌کند که دولت عربستان مسوولان متهم به ارتکاب نقض‌های حقوق بشر را مجازات نمی‌کند و مخالفان خود در خارج از کشور را مورد آزار و اذیت قرار می‌دهد.

دولت جدید آمریکا در ماه فوریه گزارش سرویس اطلاعات این کشور در مورد کشته شدن جمال خاشقچی، روزنامه نگار و منتقد سعودی را از حالت محرمانه بودن خارج کرد که در آن اعلام شده محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی مجوز انجام عملیات در ترکیه برای ربودن یا قتل این مخالف را صادر کرده است.

در گزارش مذکور آمریکا آمده است که عربستان از دستگیری‌ها و بازداشت‌های مستبدانه و محدودیت‌های شدید در آزادی بیان و مطبوعات اطلاع داشته است.

همچنین در این گزارش وزارت خارجه آمریکا اعلام شده است که رژیم صهیونیستی حقوق فلسطینی‌ها را نقض کرده و در کرانه باختری و نوار غزه دست به بازداشت‌های مستبدانه می‌زند.

پیش از این آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا گفته بود، "کشورش علیه هیچ کشوری نیست، اما حامی حقوق اساسی است و زمانی که کشوری به تضعیف حقوق بشر اقدام کند، آمریکا خواهد ایستاد و درباره آن صحبت خواهد کرد همان اتفاقی که درباره نقض‌های روسیه و چین در سطح جهانی افتاد".

وی گفت، "واشنگتن هر کشوری را که حقوق بشر را نقض کند، مجازات خواهد کرد و تمامی ابزار‌های دیپلماتیک را برای دفاع از حقوق بشر و مجازات عاملان به کار خواهد بست".

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر