تیتر امروز

نشست مشترک سه نماینده مجلس و ورزشکاران
مربیان و ورزشکاران رشته‌های رزمی در دیدارنیوز دغدغه‌ها و مطالبات خود را بیان کردند+ ویدیو و عکس

نشست مشترک سه نماینده مجلس و ورزشکاران

سمیه رفیعی، علیرضا سلیمی و محمدحسین حسینی بحرینی نمایندگان مجلس شورای اسلامی در سالن اجتماعات دیدارنیوز با تعدادی از مربیان، باشگاهداران و پیشکسوتان ورزش در رشته‌های رزمی، دیدار و گفت‌وگو کردند.
اقتصاد، جامعه و مرگ، سه حلقه گمشده در جنگ
دیدار بررسی می‌کند

اقتصاد، جامعه و مرگ، سه حلقه گمشده در جنگ

موضوعی که در میان بروز پدیده جنگ کمتر به آن توجه می‌شود، تاثیرات اجتماعی آن است، از این رو از چند قرن پیش جامعه شناسان توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته و نظرات متفاوتی را بیان کرده اند که در این...

روحانی: اگر بگذارند تلاش می‌کنیم پایان دولت حداقل پایان بخشی از تحریم‌ها باشد

رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه همه تلاش ما در دولت این است که کاری کنیم که پایان دولت مهار قابل قبول کرونا و ان شاءالله اگر بگذارند حداقل پایان بخشی از تحریم‌ها باشد، گفت: مبنای ما در هر دو موضوع باید عقلانیت و منافع ملی باشد و باید منافع ملی و چارچوب خردورزی را مورد نظر قرار دهیم.

کد خبر: ۸۴۴۸۷
۱۲:۱۳ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۰

روحانی: اگر بگذارند تلاش می‌کنیم پایان دولت حداقل پایان بخشی از تحریم‌ها باشد

دیدارنیوز ـ حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس‌جمهوری صبح شنبه در جلسه ستاد ملی کرونا با بیان اینکه «سال ۹۹ را با سختی و فراز نشیب فراوان پشت سر گذاشتیم»، اظهار کرد: سالی که گذشت را در حالی که همچنان تحریم‌ها ادامه داشت و با جنگ اقتصادی شدید مواجه بودیم و از طرف دیگر کرونا به عنوان ویروسی خطرناک مردم را با مشکلاتی مواجه کرد، پشت سر گذاشتیم.

وی افزود: بایداز مردم که در سال قبل بسیار همراهی کردند، از مقام معظم رهبری که همه جانبه حمایت کردند و از علما و مراجع و به ویژه کادر درمان که با تمام توان و وجود از جان مایه گذاشتند، تشکر کنم. الحمدالله کشور ما در مقایسه با جهان، شرایط مناسبی دارد و تلاش‌های گسترده‌ای شده است. مردم سنگ تمام گذاشتند و من شهادت می‌دهم که مسئولین همه به صحنه آمدند و همه نهاد‌ها کمک کردند و به میدان آمدند. کسبه نیز با وجود اینکه در سختی بودند، مراعات کردند و هر زمان که محدودیتی اعمال شد، پذیرفتند و مراعات کردند.

رییس جمهوری با اشاره به آمار سفر‌های نوروزی مردم با تاکید بر اینکه باید در برابر عظمت مردم سپاسگذاری کنیم، گفت: آمار سفر قشم را روز پنجشنبه شنیدم که در این جزیره نسبت به سال ۹۸ ده الی ۱۵درصد مسافر سفر کرده‌اند؛ اینکه مردم مراعات کردند و با وجود اینکه این جزیره در شرایط زرد رنگ بود، خودشان به سفر نرفتند، بسیار ارزشمند است. در جلسه امروز وزیر کشور اعلام کرد که در برخی مناطق شمالی از جمله مازندران بیش از ۸۰ درصد مسافرت‌ها کاهش یافته که نشان می‌دهد که مردم خودشان مراعات کردند و اگر این مراعات‌ها نبود مشکلات بسیاری داشتیم؛ البته در ایام عید بطور طبیعی مقداری رعایت پروتکل‌ها ضعیف شد و در سفر‌ها نیز با وجود تلاش مردم برای مراعات با این حال مقداری مشکلات ایجاد شد.

روحانی خاطر نشان کرد: همه تلاش ما در دولت این است که کاری کنیم که پایان دولت مهار قابل قبول کرونا و ان شاءالله اگر بگذارند حداقل پایان بخشی از تحریم‌ها باشد؛ مبنای ما هم در هر دو موضوع باید عقلانیت و منافع ملی باشد و باید منافع ملی و چارچوب خردورزی را مورد نظر قرار دهیم.

وی بابیان اینکه «همه وزرا در صحنه و در حال تلاش هستند»، اظهار کرد: همه می‌خواهیم پایان دولت به گونه‌ای باشد که نه تنها در اول مهر، بلکه در شهریور شرایط به گونه‌ای باشد که دولت بعدی بتواند برای جبران شرایط قبل مدارس را باز کند؛ تحقق این هدف بستگی به کار‌ها از جمله همکاری و زمان دستیابی ما به واکسن دارد؛ با این حال امیدواریم چنین اتفاقی بیفتد.

ریس جمهوری با تاکید بر اینکه ما آماده‌ایم قدم‌های برای لغو برخی تحریم‌ها یا کل تحریم‌ها برداریم، گفت: تلاش ما این است که پایان دولت، دولتی بی کرونا و بدون تحریم را تحویل دهیم. اگر ملتی با هم تصمیم بگیرد، به نتیجه خواهند رسید؛ در قرآن نیز آمده که اگر یک ملت یکپارچه شد و رفت، قضا و قدر هم بر اراده جمعی متکی است. مردم همیشه در صحنه و در کنار هم بودند؛ ما جنگ، سیل در ۲۵ استان، زلزله‌های کم نظیر در تاریخ، جنگ اقتصادی سه ساله را پشت سر گذاشتیم و امروز نیز با کرونا مواجه هستیم.

روحانی با اشاره به سنگ‌اندازی‌های ایالات متحده آمریکا در مسیر واردات واکسن کرونا به ایران اظهار کرد: مردم می‌بینند که ما از کشوری واکسن می‌خریم و پول آن را پرداخت می‌کنیم و بخشی از این واکسن با هواپیمای اول وارد می‌شود، اما وقت هواپیمای دوم برای تحویل واکسن به آن کشور می‌رود، دادستان آن کشور مانع می‌شود؛ این‌ها موضوعات غیر قابل پیش‌بینی است که پیش می‌آید. ما به کشوری سفارش واکسن می‌دهیم، اما او می‌گوید من هنوز از تحریم آمریکا می‌ترسم؛ متاسفانه تروریسمی که از سوی آمریکا و از زمان ترامپ آغاز شد، همچنان ادامه دارد و آثار شوم آن ابله همچنان در جامعه ما باقیست.

وی با تاکید بر اینکه مدیریت برخی شرایط در اختیار ما نیست، ادامه داد: یک سازمان بین‌المللی نیز از ما پول گرفته و به ما قول داده، اما به او فشار می‌آورند که بجای اسفند، در ماه فروردین واکسن را به ما تحویل دهد؛ با این حال ما همه توان و تلاش خود را به کار گرفته‌ایم و امروز هم تصویب کردیم که بخش خصوصی هم بتواند با قیمت ارز نیمایی و در چارچوب و نظارت وزارت بهداشت واکسن بیاورد.

رئیس دولت تدبیر و امید در ادامه صحبت‌های خود خاطر نشان کرد: تلاش ما بر این است که همان تلاش پارسال را امسال هم ادامه دهیم؛ تلاش ما اینست که در هر موضوعی پروتکل‌ها را به مردم توضیح دهیم؛ در سال قبل هزاران صفحه پروتکل‌ها نوشته، ابلاغ و اطلاع رسانی شد. در سال قبل شناسایی زودهنگام، قطع زنجیره سرایت و درمان زودهنگام و مطمئن از جمله اولویت‌های ما بود که این سیاست و برنامه امسال هم با اضافه شدن واکسن در دستور کار است.

روحانی گفت: طبق گفته وزیر بهداشت ۷۹۰ هزار دور واکسن وارد شده و به گروه‌های هدف در حال تزریق است و ان شاءالله در ماه فروردین واکسیناسیون گسترش می‌یابد و در آخر بهار واکسن تولید داخل اضافه و شرایط بهتری در کشور ایجاد می‌شود.

وی با بیان اینکه «کرونا وقتی وارد شد خیلی ترک تازی کرد و به هیچ کسی رحم نکرد و با جهش‌های مختلفی جلوه کرد»، تاکید کرد: لازم بود علم در برابر این بیماری قیام و آن را مهار کند؛ اولین قیام علم، تعیین و اعمال پروتکل‌هایی بود که اعلام شد، گام دوم علم و دانش در برابر کرونا ساخت واکسن بود؛ ممکن است تاثیر گذاری واکسن‌های مختلف متفاوت باشد، اما واکسن بیماری با عدم تزریق آن تفاوت بسیاری دارد؛ در کشور‌هایی که امروز توانستند در حد بالایی واکسن تزریق کنند، نتایج را مشاهده می‌کنیم؛ تزریق واکسن ممکن است در بیماری تاثیر کمی داشته باشد، اما در مرگ و میر موثر است؛ واکسیناسیون می‌تواند از نظر روانی نیز تأثیرگذار باشد و اگر بتوانیم اکثریت جامعه را واکسینه کنیم، در واقع زنجیره را قطع کرده‌ایم.

رییس جمهوری اظهار کرد: به نظر من پیک کرونا با وجود همه جهش‌ها و مشکلات در دنیا تمام شده و با گسترش واکسناسیون این پیک رو به کاهش است؛ با گسترش واکسناسیون از ماه‌های اخیر مقابله با کرونا سهل‌تر شده است. امیدم این است که تا پایان دولت بیماری به طور کامل در داخل کشور مهار شود و تا آخر سال ۱۴۰۰ نیز همه مردم واکسینه شوند و از این معضل به شکلی که الان مواجهیم، عبور کنیم؛ امید داریم واکسن داخلی ما به گونه‌ای باشد که حتی تا آخر سال آن را صادر کنیم.

روحانی در پایان گفت: تنها خواهش من این است که در همه کمیته‌ها، ستادها، نهاد‌ها به ویژه کادر درمان تلاش‌شان را در چند ماه پیش رو بطور مضاعف ادامه دهند، امیدواریم واکسن به میزان کافی در اختیار ما قرار بگیرد و شرایط سهل‌تری داشته باشیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۱
حسن روحانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۷
0
0
مگه آفتاب تابان برجام تحریمها رو بالمره تمام نکرده بود ؟
کرامت سلیمی
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۲۲:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۷
0
0
یک موضوع بسیار مهم که نشان می دهد موضوع سلاح هسته ای و انرژی هسته ای یک بازی کثیف سیاسیست و در حقیقت چیزی به عنوان سلاح هسته ای مطلقا وجود خارجی ندارد این است که در طی 15 سال اخیر بارها و بارها تعدادی از دانشمندان به اصطلاح اتمی امریکا به روسای جمهور امریکا نامه نوشته اند و درخواست کرده اند که دولت امریکا توافق هسته ای با ایران را امضا کند و به طور پیوسته و مستمر این قرارداد را ادامه دهد

چه عاملی باعث شد که تعدادی دانشمند اتمی چنین درخواستی از دولت امریکا بکنند. علت نگرانی انها چیست؟

این عامل چیزی نیست جز اینکه منافع این به اصطلاح دانشمندان درخطر است. در واقع همه انسانها وقتی منافعشان در خطر قرار بگیرد واکنش نشان میدهند. مثلا" کارگران در تغییرات کارخانه ها و تعدیل نیرو , کشاورزان در کاهش بارندگی و بروز خشکسالی و تجار در رکود بازار و کاهش قدرت خرید مردم .

اصولا" سیاستمداران و دولتمردان به دانشمندان به عنوان ابزاری نگاه میکنند که باید در راستای منافع انها عمل کنند و هیچ نقشی در سیاستها و تصمیم گیریها ندارند.

سیاستمداران انقدر مغرور و از خود راضی هستند که به کسی اجازه اظهار نظر نمیدهند و جز نظر و دیدگاه خودشان نظر و دیدگاه هیچ شخص یا گروه دیگری را قبول ندارند و اصلا" دانشمند هسته ای امریکا از کجا میداند ایران کجاست و در صنعت هسته ای چه وضعیتی دارد؟

در هر اداره , سازمان یا شرکتهای صنعتی کارفرمایان و مدیران از اینکه کارکنانشان یکدست و متحد باشند نه تنها خوششان نمی اید بلکه از این موضوع واهمه دارند چون یکدستی نیروها میتواند به روند کار لطمه بزند و با تحت فشار قرار دادن کارفرما تقاضای حقوق بیشتر نمایند. بنا بر این همیشه کلی هزینه میکنند تا بین نیروها تفرقه بیندازند و حتی هنگام استخدام نیروها افرادی را نیز استخدام میکنند تا بتوانند جو خفقان و ترس ایجاد کنند.

این افراد در سازمانی که کار میکنند به گونه ای عمل میکنند که همیشه یک جو بی اعتمادی بین نیروهای ان سازمان حاکم شود و کارفرمایان و مدیران هوای این افراد را دارند و حقوق و مزایای خوبی به انها می دهند و تا زمانی که بتوانند جو خفقان و بی اعتمادی را در سیستم حفظ کنند از حمایت کارفرمایان و مدیران و حقوق و مزایای عالی برخوردارند واگر زمانی نتوانند این فضا را حفظ کنند بی ارزش میشوند ودیگر به انها حقوق و مزایای عالی نمی دهند.

در مورد دانشمندان هسته ای موضوع مشابهی بر قرار است. دولت امریکا افرادی را به عنوان دانشمند اتمی استخدام نموده که کار انها این است که یک ژست عجیب وغریب به خود بگیرند و موضوعاتی از قبیل انرژی هسته ای , کوانتوم و .... را واقعی جلوه دهند و ترس و وحشت از بمب اتم و دیگر موضوعات دروغین را پیوسته در دنیا ایجاد کنند.

یکی ابروی پرپشت میگذارد و هنگام مطالعه با دست ابروهایش را بالا می اورد. یکی جلوی تخته سیاه می ایستد و در پشت سرش بر روی تخته سیاه چند عبارت و معادله ریاضی نوشته وبجای نمادهای متداول ریاضی از حروف پیچ و خم دار یونانی استفاده میکند تا موضوع را پیچیده تر و با ابهت تر نشان دهد.

دیگری با یک قیافه کج و معوج و با حالت عصبی حود را در حال مطالعه و انجام محاسبات پیچیده نشان میدهد.

عده ای هم قیافه متفکرانه ای به خود گرفته اند و خود را مشغول کار با دستگاه های عجیب و غریب نشان میدهند.

این دانشمندان عجیب و غریب و فریبکار از زندگی و امکانات خوبی برخوردار هستند. حال اگر دروغ بودن سلاح هسته ای فاش شود این افراد بی ارزش می شوند و دولت امریکا دیگر به انها بهایی نمیدهد و از زندگی و مزایای عالی محروم می شوند و چون هیچ کاری بلد نیستند باید بروند در مکانهای عمومی مثل بازار و ترمینالها کفش مردم را واکس بزنند تا لقمه نانی گیرشان بیاید.

پس دانشمندان هسته ای امریکا نگران منافع خود و زندگی راحت و مفت خوریشان هستند نه نگران امنیت جهان.


در ضمن این موضوع نیز درخور تامل و فکر است که چرا دانشمندان به اصطلاح هسته ای روسی ، چینی ، هندی ، پاکستانی ، افر یقای جنوبی و سایر کشورهای مدعی داشتن سلاح هسته ای هیچ عکس العملی نشان نمی دهند و بی خیال موضوع هستند.
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی