تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

سازمان هواشناسی اعلام کرد: بارش باران از امروز در ۱۹ استان کشور آغاز می‌شود

اداره کل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از بارش باران در ۱۹ استان کشور از امروز (۵ فروردین ماه) خبر داد.

کد خبر: ۸۴۴۲۵
۱۲:۱۷ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۰

سازمان هواشناسی اعلام کرد:بارش باران از امروز در ۱۹ استان کشور آغاز می‌شود

دیدارنیوز ـ بنا به اعلام اداره کل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور، امروز در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، زنجان، قزوین، البرز، تهران، سمنان، شمال آذربایجان شرقی، شمال آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، شمال خوزستان و اصفهان بارش باران و در ارتفاعات بارش برف پیش بینی می‌شود.

جمعه (۶ فروردین ماه) در سواحل شرقی دریای خزر، دامنه‌ها و ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی، شمال شرق، مناطقی از مرکز، شمال غرب، جنوب غرب و دامنه‌های زاگرس مرکزی و شنبه (۷ فروردین ماه) در سواحل دریای خزر و مناطقی از شمال غرب، شمال شرق، دامنه‌های جنوبی البرز و دامنه‌های زاگرس مرکزی و مرکز کشور بارش رخ می‌دهد. همچنین یکشنبه (۷ فروردین ماه) بارش در نوار شمالی کشور تشدید می‌شود.

امروز (۵ فروردین ماه) در شمال غرب، دامنه و ارتفاعات البرز، غرب، جنوب غرب، جنوب، مرکز، شمال شرق و شرق کشور و جمعه و شنبه (۶ و ۷ فروردین ماه) در بخش‌هایی از مرکز، شرق، شمال شرق کشور وزش باد شدید رخ خواهد داد. در پاره‌ای نقاط وزش باد همراه با خیزش گرد و خاک پیش بینی می‌شود.

بنا به این اعلام از امروز (۵ فروردین) تا اوایل هفته آینده با توجه به شمالی شدن جریانات هوا در سواحل دریای خزر کاهش دما بین ۱۰ تا ۱۵ درجه سانتیگراد رخ می‌دهد، اظهار کرد: این کاهش دما روز‌های یکشنبه و دوشنبه (۸ و ۹ فروردین ماه) در شمال شرق کشور روی خواهد داد.

همچنین طی دو روز آینده با توجه به امکان ذوب برف بر اثر افزایش قابل ملاحظه دما و بارش باران در دامنه‌های البرز مرکزی و غربی و مناطق کوهستانی شمال غرب احتمال افزایش حجم روان آب و بالا آمدن سطح آب رودخانه‌های فصلی این مناطق وجود دارد.

از امروز تا دوشنبه خلیج فارس مواج پیش‌بینی می‌شود و از بعد از ظهر جمعه تا یکشنبه (۶ تا ۸ فروردین ماه) نیز دریای خزر مواج پیش‌بینی می‌شود.

در این اطلاعیه درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده آمده است: آسمان تهران فردا (۶ فروردین) کمی ابری، گاهی افزایش باد، در بعد از ظهر افزایش ابر با احتمال بارش پراکنده با حداقل دمای ۱۳ و حداکثر دمای ۲۲ درجه سانتیگراد و در روز شنبه (۷ فروردین) کمی ابری تا نیمه ابری در بعضی ساعات وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۲ و حداکثر دمای ۲۲ درجه سانتیگراد پیش بینی می‌شود.

منبع: مهر
برچسب ها: بارش باران
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی