تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

افزایش اونس طلا معکوس شد

قیمت طلا در معاملات روز دوشنبه بازار جهانی رشد قیمتی که در زمان گشایش بازار داشت را تحت تاثیر خوش بینی سرمایه گذاران به احیای اقتصادی سریعتر جهان و رشد بازده اوراق خزانه از دست داد و با کاهش روبرو شد.

کد خبر: ۸۳۹۳۷
۱۰:۲۱ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۹

قیمت طلا

دیدارنیوز ـ بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری ثابت بود و در ۱۷۲۶ دلار و ۵۴ سنت ایستاد. بهای معاملات در زمان گشایش بازار ۰.۴ درصد افزایش داشت.

در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با ۰.۳ درصد افزایش، به ۱۷۲۴ دلار و ۷۰ سنت رسید.

به گفته کایل رودا، تحلیلگر شرکت آی جی مارکتس، بازده بالاتر اوراق قرضه قیمت طلا را نزولی نگه می‌دارد. همچنین عوامل فنی به روند کاهشی بازار طلا اشاره دارند. طلا از سطوح بیش فروش قبلی بهبود پیدا کرده و برخی از افراد تلاش می‌کنند طلا را در قیمت پایینتر خریداری کنند. اما نوسانات کوتاه مدت منطبق با دلار آمریکاست. هیچ کس در حال حاضر درباره روند حرکت دلار آمریکا مطمئن نیست.

ارزش دلار آمریکا تحت تاثیر افزایش بازده اوراق خزانه تحکیم شد. این افزایش تحت تاثیر خوش بینی اقتصادی در آمریکا پس از امضای قانون کمک اقتصادی ۱.۹ تریلیون دلار توسط رییس جمهور این کشور بوده است.

آمار دلگرم کننده‌ای که از جذابیت طلا به عنوان پناهگاه امن دارایی کاست، رشد تولید صنعتی چین بود که در فاصله ژانویه-فوریه سرعت گرفت و فراتر از انتظارات بود.

قیمت اونس طلا هفته گذشته تحت تاثیر رشد بازده اوراق قرضه که هزینه نگهداری این فلز ارزشمند را افزایش می‌دهد، به ۱۶۷۶ دلار و ۱۰ سنت نزول کرده بود با این حال برای رشد هفتگی بیش از یک درصد داشت.

بر اساس گزارش رویترز، سرمایه گذاران اکنون منتظر نشست سیاست پولی دو روزه بانک مرکزی آمریکا هستند که از روز سه شنبه آغاز می‌شود.

هووی لی، اقتصاددان بانک OCBC در یادداشتی نوشت: نشست کمیته بازار آزاد فدرال در هفته جاری عامل تاثیرگذاری بر بازار طلا خواهد بود. تاکید سیاستگذاران آمریکایی بر سیاست تسهیل پولی می‌تواند بازده اوراق قرضه را پایین برده و باعث افزایش قیمت طلا شود.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۴ درصد افزایش، به ۲۶ دلار و دو سنت رسید. هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۰.۵ درصد کاهش، ۲۳۵۸ دلار و ۶۸ سنت معامله شد. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۲ درصد افزایش، در ۱۲۰۷ دلار ایستاد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: قیمت طلا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها