تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

۶۰ ایراد شورای نگهبان به ۴ تبصره از لایحه بودجه ۱۴۰۰

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ۱۴۰۰ از ۶۰ ایراد شورای نگهبان به ۴ تبصره از لایحه بودجه ۱۴۰۰ خبر داد.

کد خبر: ۸۳۵۵۱
۱۳:۵۴ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۹

بودجه 1400 

 

دیدارنیوز ـ جبار کوچکی‌نژاد عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با فارس، اظهار داشت: بر اساس پیگیری‌های انجام شده، شورای نگهبان ایرادات وسیعی به بودجه سال ۱۴۰۰ گرفته است.

 

وی افزود: در جریان بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۰ کل کشور، شورای نگهبان تا تبصره ۴ لایحه، ۶۰ مورد ایراد اساسی گرفته است و پیش‌بینی می‌شود بر اساس این ایرادات بالای ۲۰۰ ایراد گرفته خواهد شد.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در ادامه عنوان کرد: برای اولین بار است که شورای نگهبان چنین ایرادات وسیعی به لایحه بودجه وارد کرده است. 

 

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در جزئیات بودجه ۱۴۰۰، یارانه‌ها ۳۳۰ هزار میلیارد تعیین شده است و، چون درآمد سازمان هدفمندی یارانه‌ها از بخش سوخت است لذا احتمال افزایش سوخت و سایر موارد نیز وجود دارد.

 

وی تصریح کرد: احتمالا ناچاریم درصورت ایرادات اساسی شورای نگهبان بودجه را به صورت سه دوازدهم ببیندیم.

 

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر مجلس مواردی که شورای نگهبان ایراد گرفته را حذف کند ساختار بودجه آسیب می‌بیند، اگر درآمد‌ها حذف شود هزینه‌ها هم باید حذف شود و در اینصورت ساختار به کلی دچار آسیب خواهد شد.

 

وی با اشاره به اینکه با توجه به ایرادات شورای نگهبان در بخش هزینه‌ها، ناچاریم بودجه را در بخش افزایش هزینه‌ها اصلاح کنیم، گفت: هر ایراد شورای نگهبان در همان بخش باید اصلاح شود و امکان تغییر در بخش‌های دیگر وجود ندارد چرا که موجب بر هم زدن تعادل لایحه خواهد شد.

 

کوچی نژاد تاکید کرد: قطعا مجلس شورای اسلامی باید برای ایرادات گرفته شده از سوی شورای نگهبان به بودجه سال ۱۴۰۰ فکری کند. متاسفانه ایرادات به بودجه سال ۱۴۰۰ نشان از این دارد که این بودجه به درستی بسته نشده است.

 

وی با بیان اینکه وجود ایرادات وسیع به بودجه ۱۴۰۰ ممکن است این بودجه را در آینده دچار مشکل کند، خاطرنشان کرد: در صورت ایرادات از سوی شورای نگهبان، در جلسه شنبه هفته آینده کمیسیون تلفیق رفع می‌شود.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در خاتمه یادآور شد که بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور از حیث منابع بالغ بر بیست و پنج میلیون و یکصد و هفده هزار و پانصد و یک میلیارد و هشتاد و یک میلیون ریال تعیین شد.

منبع: الف
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد