تیتر امروز

سمانه نایینی:
گفت‌وگوی ویژه دیدارنیوز با یک فعال حوزه روابط عمومی سمن‌ها

سمانه نایینی: "جمع‌آوری" مناسب پسماند است نه کارتن‌خواب‌ها و کودکان کار/ ناکارآمدی شهرداری به سازمان‌های مردم نهاد آسیب زد/ خلع سواد رسانه‌ای پاشنه آشیل روابط عمومی‌ها است

امروز ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی‌هاست و این روز بهانه‌ای شد تا دیدارنیوز در گفت و گویی با یکی از فعالان حوزه روابط‌عمومی سمن‌ها، چالش‌ها و کاستی‌های این حوزه را بررسی کند.
تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...

توزیع روغن رانتی است/ اسامی رانتخواران در اختیار مراجع قضایی قرار می‌دهیم

دبیر فدراسیون صنایع غذایی بخش کشاورزی ایران از توزیع رانتی روغن دولتی در صنایع غذایی خبر داد و گفت: ایجاد رانت و انحصار در روغن موجب افزایش ۱۰۰ درصدی قیمت این کالا برای بخش زیادی از صنایع غذایی شده است.

کد خبر: ۸۳۳۸۵
۱۱:۰۱ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

گرانی روغن

 

دیدارنیوز ـ محسن نقاشی با بیان اینکه بسیاری از موانع تولید داخلی است و ارتباطی به تحریم‌ها ندارد، اظهار کرد: افرادی در حال تشکیل انحصار و ایجاد رانت در کالا اساسی هستند تا با استفاده از شرایطی که تحریم‌ها ایجاد کرده‌اند سود‌های سرشار عاید خود کنند.

 

وی ادامه داد: این افراد هر روز قویتر شده و بیشتر رمق تولید را می‌گیرد.

 

نقاشی از جمله کالای که در آن انحصار و رانت در حال تشکیل است را روغن عنوان کرد.

 

وی با اشاره به مشکلات اخیر مردم و صنایع غذایی در تامین روغن مورد نیاز خود، اظهار کرد: بخش عمده این مشکلات به دلیل انحصار و ایجاد رانت که در این کالا شکل گرفته، به وجود آمده است.

 

نقاشی یادآور شد: روغن یکی از کالا‌های اساسی پر مصرف مردم و ماده مهم اولیه تولید در صنایع غذایی است به همین دلیل دولت برای واردات آن ارز ترجیحی تخصیص داده است.

 

به گفته نقاشی؛ به رغم تخصیص ارز ترجیحی به واردات روغن، انحصار و رانت اجازه توزیع عادلانه این کالا بین مردم و صنایع با نرخ دولتی نمی‌دهد.

 

وی افزود: در حال حاضر روغن دولتی با افزایش ۱۰۰ درصدی نرخ به دست بخش زیادی از صنایع غذایی می‌رسد.

 

 نقاشی با بیان اینکه قیمت دولتی هر کیلوگرم روغن برای صنایع ۷ هزار و ۵۰۰ تومان است، گفت: صنایع غذایی روغنی که باید با نرخ دولتی به دستشان برسد را حداقل ۱۵ هزار تومان خریداری می‌کنند.

 

دبیر اجرایی فدراسیون صنایع غذایی بخش کشاورزی ایران مدعی شد؛ فدراسیون افرادی که در روغن رانت ایجاد کرده‌اند شناسایی کرده و حاضرست تا اسامی آن‌ها را در اختیار مراجع قضایی قرار دهد.

 

نقاشی تصریح کرد: با توجه به آنکه رهبر انقلاب، مجلس محترم شورای اسلامی، قوه قضاییه و ریاست محترم جمهوری همواره حمایت خود را از تولید اعلام نموده‌اند، به جریان‌های ضد تولید و سودجو اخطار و اعلام می‌شود بمنظور معیشت و رفاه مردم و جهش تولید به سودجویی‌های بی‌حساب و رانت‌ها پایان دهند.

 

وی تاکید کرد: در صورت ادامه این روند این افراد مطمئن باشند فدراسیون صنایع غذایی کشاورزی ایران، بنا به رسالت تشکیلاتی خود اقدام به طرح دعوا در محاکم قضایی خواهد کرد.

 

نقاشی همچنین به مسئولین دست اندرکار تامین روغن یادآور شد: اگر در مقابل توزیع ناعادلانه روغن سکوت کنند فدراسیون صنایع غذایی بصورت قانونی بر علیه آن‌ها نیز اقامه دعوا خواهد کرد.

منبع: ایلنا
برچسب ها: گرانی روغن
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی