تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

عدالت آموزشی در خصوص دانش آموزان عشایری رعایت شود.

 نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی بر لزوم اعمال سهمیه ورود به دانشگاه برای دانش‌آموزان عشایر تاکید و آن را برای رعایت عدالت آموزشی الزامی دانست.

کد خبر: ۷۰۳۶
۰۹:۳۰ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز ـ  نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی بر لزوم اعمال سهمیه ورود به دانشگاه برای دانش‌آموزان عشایر تاکید و آن را برای رعایت عدالت آموزشی الزامی دانست.

حبیب‌الله دهمرده در گفت‌وگو با خبرگزاری پانا گفت: «لازم است تجدیدنظر اساسی در برگزاری کنکور انجام شود و امیدواریم به طور کلی کنکور برداشته شود. در حال حاضر تعداد صندلی‌های خالی که در آموزش عالی وجود دارد، در حد و قواره‌ای هست که نیازها را تامین کند مگر در رشته‌های پرترافیکی مثل پزشکی و ... .»

او از برگزاری جلسه کمیسیون آموزش مجلس با حضور وزرای آموزش‌وپرورش و علوم، تحقیقات و فناوری در روز یکشنبه 28 مرداد خبر داد و گفت: «این جلسه درباره راهکارهای حذف کنکور و بحث نحوه تاثیر معدل است. در این جلسه وزرای آموزش و پرورش و علوم و رئیس سازمان سنجش با اعضای کمیسیون آموزش جلسه‌ای دارند.»

نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی افزود: «خانواده‌ها نگرانی‌هایی دارند که امیدواریم نتایج این جلسه‌ها طوری باشد که از میزان نگرانی آنها بکاهیم. تا زمانی که شرایط ورود به آموزش عالی برای داوطلبان یکسان نباشد، کار درست پیش نمی‌رود. بالاخره باید سهمیه‌های جدید در نظر گرفته شود یا برخی از سهمیه‌ها را برداریم تا همه در شرایط یکسان بتوانند رقابت کنند.»

دهمرده گفت: «بالاخره شرایط تحصیل برای همه دانش‌آموزان یکسان نیست و به همین خاطر سهمیه مناطق هم اعمال شده است. دانش‌آموزان عشایر هم به ویژه باید به طور جدی مورد توجه قرار گیرند، این افراد در گذشته سهمیه‌هایی داشتند که متاسفانه حذف شد و ما باید به فکر باشیم. شرایط افت تحصیلی دانش‌آموزان عشایر باید بررسی شود که چرا از مقطع ابتدایی به متوسطه کاهش چشم‌گیری در میان دانش‌آموزان و ترک تحصیل آنها رخ می‌دهد.»

او ادامه داد: «ما باید کاری کنیم تا عدالت آموزشی برقرار شود و یکی از راه‌های برقراری عدالت آموزشی هم توجه به دانش‌آموزان عشایر و مناطق محروم است. من به طور جدی حامی طرح اعمال سهمیه کنکور برای دانش‌آموزان عشایر هستم. من اعتقاد جدی دارم تا زمانی که شرایط و امکانات یکسان نشود یا برای اینکه عدالت آموزشی رعایت شود باید سهمیه‌هایی در نظر گرفته شود تا این دست دانش‌آموزان هم وارد دانشگاه شوند.»

این نماینده در ادامه افزود: «باید سعی شود که موانع این اعمال سهمیه از سر راه برداشته شود. وقتی شرایط یکسان نیست امکانات یکسان وجود ندارد چگونه باید همه دانش‌آموزان در یک رقابت یکسان شرکت کنند، طبیعی است که چنین چیزی صحیح نیست. آن دانش‌آموزانی که در منطقه خوب تهران درست می‌خواند با آن دانش‌آموزی که در عشایر درس می‌خواند و امکاناتشان یکسان نیست، طبیعی است که یک رقابت یکسان بین آنها و چیزی به نام کنکور معنا ندارد.»

دهمرده بر لزوم اعمال سهمیه برای دانش‌آموزان عشایر تاکید کرد و گفت: «باید امتیازاتی به این دانش‌آموزان داده شود تا وارد دانشگاه شوند، درس بخوانند و از آنها تعهد خدمت گرفته شود، برگردند و در همان مناطق خود تدریس کنند و به این صورت مشکلات تا حدی کاهش پیدا کند. اعمال این سهمیه برای رعایت عدالت آموزشی است و باید این کار انجام شود.


ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور