تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
مدیرکل منابع طبیعی خراسان جنوبی:

رکورد آبگیری سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی شکست

مدیرکل منابع طبیعی خراسان جنوبی گفت: طی بارندگی‌های اخیر ظرفیت آبگیری سازه‌های آبخیزداری استان تکمیل شد و به بیش از ۷۷ میلیون متر معکب آب رسیده است.

کد خبر: ۵۸۹۱۸
۱۷:۵۳ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۹

رکورد آبگیری سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی شکست

دیدارنیوز ـ به نقل از روابط عمومی منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی علیرضا نصرآبادی اظهار کرد: هزار و ۹۱۸ سازه‌ی آبخیزداری اعم از بند خاکی، سنگی ملاتی، گابیون و… در استان احداث شده است.

 

وی ظرفیت و حجم مخازن این سازه‌ها را بیش از ۷۸ میلیون و ۶۶۸ هزار متر مکعب اعلام کرد که در بارندگی‌های امسال تقریباً تمام این ظرفیت آبگیری شده است.

 

وی با اشاره به اینکه بارندگی‌ها از آبان ماه ۹۸ تا فروردین ماه ۹۹ در این سازه‌ها ذخیره شده گفت: آبگیری سازه‌ها در آبان، دی و بهمن ۹۸ به بیش از ۱۲ میلیون و ۵۶۲ متر مکعب رسید.

 

وی درباره بارندگی‌های فروردین ماه ۹۹ نیز اضافه کرد: بارندگی‌های ۳ تا ۶ فروردین حجم آبگیری را به بیش از ۱۰ میلیون متر مکعب رساند.

 

نصرآبادی ادامه داد: بارندگی‌های ۱۰ تا ۱۴ فروردین ذخیره را به بیش از ۲۳ میلیون متر مکعب رساند.

 

وی با توجه به شدت بارندگی‌های ۲۰ تا ۲۰ فروردین ماه اعلام کرد: حجم آبگیری سازه‌های آبخیزداری بعد از این بارندگی‌ها به به بیش از ۳۰ ملیون متر مکعب رسید که شاهد سر ریز سازه‌ها بودیم.

 

نصرآبادی با خرسندی از اعلام اینکه ظرفیت و حجم آبگیری تمام سازه‌های آبخیزداری استان تکمیل شده است گفت: ۷۷ میلیون و ۷۹۸ هزار و ۱۸۰ متر مکعب آب در سازه‌های آبخیزداری استان استحصال شده است.

 

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری با اعلام این مطلب از احیای قنوات بایر و نیمه دایر در بسیاری از روستا‌های پایین دست این سازه‌ها خبر داد.

 

به گفته نصرآبادی احیای کشاورزی، امید به زندگی و برگشت به روستاها، جلوگیری از تخریب چاه‌ها و قنات‌ها در اثر سیل و نیز کنترل سیلاب از جمله دستاورد‌های سازه‌های آبخیزداری برای استان بوده است که با توجه به اعتبارات صندوق توسعه می‌توان امیدوار بود مسئولان ملی در تصویب و تخصیص اعتبارات بیشتر و در سطح استانی برای انجام مطالعات آبخیزداری همکاری بیشتری با منابع طبیعی استان داشته باشند.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر