تیتر امروز

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران 

سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی و فعال سیاسی اصلاح‌طلب رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استاندار قم:

هیچ مراسمی تا نیمه اردیبهشت در قم برگزار نمی‌شود

استاندار قم گفت: بر اساس مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا هیچ مراسم و افطاری در اماکن مقدس و مساجد قم تا نیمه اردیبهشت‌ماه برگزار نمی‌شود.

کد خبر: ۵۸۹۰۹
۱۷:۱۵ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۹

هیچ مراسمی تا نیمه اردیبهشت در قم برگزار نمی‌شود

دیدارنیوز ـ بهرام سرمست ظهر شنبه پس از جلسه‌ای که با هیئت دولت و رئیس جمهور از طریق ویدئو کنفرانس برگزار کرد در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به برخی مصوبات این جلسه، گفت: حفظ شرایط قرنطینه خانگی و تعطیلی مشاغل پر ریسک همچنان ادامه دارد.

 

وی با اشاره به تداوم تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز حوزوی و آموزشی تا اطلاع ثانوی، افزود: مراکز علمی دانشگاهی مجازند صرفاً در مقطع دکترا به صورت حضوری فعالیت نمایند.

 

استاندار قم تصریح کرد: به مناسبت ماه مبارک رمضان مراسم تجمع و افطاری در اماکن مقدس و مساجد تا نیمه اردیبهشت‌ماه نخواهیم داشت.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود به بازگشایی برخی صنوف و آغاز به کار مجدد کسبه کم ریسک اشاره کرد و افزود: پاساژ‌ها و صنوف واقع در اماکن مسقف و بازار‌ها مشروط به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و صرفاً تا ساعت ۱۸ مجاز به فعالیت خواهند بود و دستورالعمل‌های آن از طریق اتاق اصناف، دانشگاه علوم پزشکی و سازمان صمت اطلاع رسانی خواهد شد.

 

سرمست توسعه ناوگان حمل و نقل شهری را از دیگر مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا عنوان و گفت: مقرر شد تجهیز و نوسازی و افزایش تعداد اتوبوس‌های شهری در شهری‌های بزرگ در دستور کار قرار گیرد.

منبع: مهر
ارسال نظرات