تیتر امروز

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...

قرق اختصاصی کوه سیاه بوشهر صحت ندارد

در پی شایعاتی مبنی بر واگذاری منطقه شکار ممنوع کوه سیاه به عنوان قرق اختصاصی به افراد خصوصی، اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر با تکذیب شایعه مذکور اعلام کرده که هیچگونه واگذاری قرق اختصاصی در منطقه شکار ممنوع کوه سیاه صورت نگرفته است.

کد خبر: ۵۸۸۹۷
۱۶:۳۱ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۹

قرق اختصاصی کوه سیاه بوشهر صحت ندارد

دیدارنیوز ـ حفاظت محیط زیست بوشهر همچنین تاکید کرده هیچ تصمیمی مبنی بر واگذاری ندارد و همچنان حفاظت از منطقه و جلوگیری از شکار و صید غیر مجاز بر عهده ماموران یگان حفاظت محیط زیست استان بوشهر است.

 

فرهاد قلی نژاد، مدیر کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر در این خصوص عنوان کرد: در روز‌های اخیر شایعاتی مبنی بر واگذاری منطقه شکار ممنوع به عنوان قرق اختصاصی منتشر شده که موجب نگرانی عشایر منطقه گردیده و این در حالی است که هیچگونه واگذاری منطقه به عنوان قرق اختصاصی صورت نگرفته و سازمان حفاظت محیط زیست تصمیمی در این خصوص ندارد.

 

وی با اشاره به فعالیت برخی از افراد و دوستداران طبیعت در منطقه گفت: فعالیت برخی از علاقه‌مندان و دوستداران طبیعت در قالب سازمان‌های مردم نهاد در منطقه کوه سیاه صرفا جهت همیاری و آموزش جوامع محلی بوده و هیچ فردی مجاز به انجام وظایف قانونی ماموران یگان حفاظت محیط زیست نیست و فعالیت همیاران طبیعت و علاقه‌مندان در روز‌های اخیر نیز در جهت حفاظت از منطقه و آموزش جوامع محلی در راستای پیشگیری از شکار غیر مجاز صورت گرفته است.

 

این مسئول خاطرنشان کرد: راهنمایی و تذکرات لازم در خصوص رعایت چارچوب قانونی فعالیت‌های آموزشی و فرهنگی ارائه و مقرر گردید هر گونه فعالیت و آموزش‌های لازم با مجوز و هماهنگی اداره کل حفاظت محیط زیست استان صورت پذیرد.

 

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر همچنین با تاکید بر لزوم همکاری همه عشایر و ساکنین منطقه در جلوگیری از شکار غیر مجاز و تخریب منطقه کوه سیاه افزود: منطقه کوه سیاه یکی از ارزشمند‌ترین مناطق طبیعی استان بوشهر بوده که حفاظت و جلوگیری از شکار گونه‌های حیات وحش آن بسیار ضروری است. هم اکنون شکار در منطقه مذکور ممنوع و غیر قانونی بوده و حفاظت از آن نیازمند مشارکت و همکاری همه عشایر دارد.

 

قلی نژاد اظهار کرد: هر گونه برنامه حفاظتی محدودیتی برای حق عشایر از چراگاه‌های آن‌ها در منطقه شکار ممنوع و فق قوانین ایجاد نخواهد کرد و از عشایر منطقه تقاضامند است به شایعات ممنوعیت چرا یا واگذاری چراگاه‌ها توجه ننموده و با ماموران یگان حفاظت محیط زیست همکاری لازم را در حفاظت از منطقه مبذول دارند.

 

گفتنی است: منطقه کوه سیاه در شمال استان بوشهر به عنوان یک منطقه شکار ممنوع مصوب و هر گونه شکار گونه‌های جانوری در منطقه مذکور ممنوع و غیر قانونی است.

 

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی