تیتر امروز

حسین کنعانی: مکانیزم ماشه را در پاچه نظام کردند/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم
مناظره‌ای با موضوع آینده ایران، جنگ یا مذاکره

حسین کنعانی: مکانیزم ماشه را در پاچه نظام کردند/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم

بیستم خردادماه، دیدارنیوز مناظره‌ای را با حضور حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا و حسین نقاشی، فعال سیاسی اصلاح طلب برگزار کرد که انتشار آن به دلیل تجاوز اسراییل به ایران به تعویق افتاد. حالا...
شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

کاهش ۷ درصدی اهدای خون در اسفند

مدیرکل انتقال خون استان با بیان اینکه میزان اهدای خون اسفندماه ۹۸ نسبت به همین ماه در سال ۹۷، ۹ درصد کاهش داشته است، گفت: در روزهای کرونایی، بیماران نیازمند اهدای خون نباید فراموش شوند.

کد خبر: ۵۶۲۱۳
۱۲:۱۵ - ۰۵ فروردين ۱۳۹۹

دیدارنیوز - محمدرضا عاملی اظهار کرد: شیوع ویروس کرونا و تعطیلی، دو عامل اصلی کاهش ذخایر خونی کشور در این روزها هستند تا جایی که برخی مراکز در کشور با کمبود مواجه شده‌اند.

وی افزود: در اسفندماه سال ۹۸ تعداد مراجعه ۱۷۷۰ نفر بوده که ۱۴۱۰ نفر موفق به اهدای خون شده‌اند.

مدیرکل انتقال خون خراسان جنوبی بیان کرد: در اسفندماه سال ۹۷، ۲۲۰۲ نفر برای اهدای خون در استان مراجعه کرده‌اند که ۱۵۳۵ نفر موفق به اهدای خون شده‌اند.

عاملی با بیان اینکه میزان اهدای خون اسفندماه ۹۸ نسبت به همین ماه در سال ۹۷، ۹ درصد کاهش داشته است، تصریح کرد: در سال گذشته ۲۷۵۶۶ به مراکز مراجعه داشته‌اند که از این تعداد ۲۰۲۵۹ نفر موفق به اهدای خون شدند.

مدیرکل انتقال خون خراسان جنوبی با بیان اینکه از این تعداد ۱۲۴۴ نفر بانو و ۱۹۱۵ آقا بوده‌اند، افزود: در سال ۹۷ تعداد مراجعه ۲۸۰۹۵ نفر بوده که از این تعداد ۲۱۷۶۵ اهدای خون داشته‌اند.

عاملی با بیان اینکه از این تعداد ۱۶۱۵ نفر بانو و ۲۰۱۵۰ نفر از آقایان بوده‌اند، تصریح کرد: در سال ۹۸ میزان ۷ درصد کاهش آمار نسبت به سال ۹۷ داشته‌ایم.

وی بیان کرد: ۳۷ هزار و ۳۶۵ فرآورده خونی در سال ۹۸ در اختیار مراکز درمانی قرار گرفته که این میزان در سال ۹۷، ۳۱ هزار و ۷۶۷ بوده که ۱۸ درصد افزایش داشته است.

مدیرکل انتقال خون خراسان جنوبی یادآور شد: بیماری کرونا نباید باعث شود از افرادی که نیاز به خون و فرآورده‌های خونی دارند غافل شویم و با مراجعه به مراکز اهدای خون باید در این امر خداپسندانه شرکت کنیم.

عاملی خاطرنشان کرد: به مردم اطمینان می‌دهیم که تمامی مراحل اهدای خون با رعایت اصول بهداشتی انجام می‌شود و جای هیچ گونه نگرانی نیست.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۲ تير
امروز يکشنبه ۲۲ تير
امروز يکشنبه ۲۲ تير
امروز يکشنبه ۲۲ تير