تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

کاهش ۷ درصدی اهدای خون در اسفند

مدیرکل انتقال خون استان با بیان اینکه میزان اهدای خون اسفندماه ۹۸ نسبت به همین ماه در سال ۹۷، ۹ درصد کاهش داشته است، گفت: در روزهای کرونایی، بیماران نیازمند اهدای خون نباید فراموش شوند.

کد خبر: ۵۶۲۱۳
۱۲:۱۵ - ۰۵ فروردين ۱۳۹۹

دیدارنیوز - محمدرضا عاملی اظهار کرد: شیوع ویروس کرونا و تعطیلی، دو عامل اصلی کاهش ذخایر خونی کشور در این روزها هستند تا جایی که برخی مراکز در کشور با کمبود مواجه شده‌اند.

وی افزود: در اسفندماه سال ۹۸ تعداد مراجعه ۱۷۷۰ نفر بوده که ۱۴۱۰ نفر موفق به اهدای خون شده‌اند.

مدیرکل انتقال خون خراسان جنوبی بیان کرد: در اسفندماه سال ۹۷، ۲۲۰۲ نفر برای اهدای خون در استان مراجعه کرده‌اند که ۱۵۳۵ نفر موفق به اهدای خون شده‌اند.

عاملی با بیان اینکه میزان اهدای خون اسفندماه ۹۸ نسبت به همین ماه در سال ۹۷، ۹ درصد کاهش داشته است، تصریح کرد: در سال گذشته ۲۷۵۶۶ به مراکز مراجعه داشته‌اند که از این تعداد ۲۰۲۵۹ نفر موفق به اهدای خون شدند.

مدیرکل انتقال خون خراسان جنوبی با بیان اینکه از این تعداد ۱۲۴۴ نفر بانو و ۱۹۱۵ آقا بوده‌اند، افزود: در سال ۹۷ تعداد مراجعه ۲۸۰۹۵ نفر بوده که از این تعداد ۲۱۷۶۵ اهدای خون داشته‌اند.

عاملی با بیان اینکه از این تعداد ۱۶۱۵ نفر بانو و ۲۰۱۵۰ نفر از آقایان بوده‌اند، تصریح کرد: در سال ۹۸ میزان ۷ درصد کاهش آمار نسبت به سال ۹۷ داشته‌ایم.

وی بیان کرد: ۳۷ هزار و ۳۶۵ فرآورده خونی در سال ۹۸ در اختیار مراکز درمانی قرار گرفته که این میزان در سال ۹۷، ۳۱ هزار و ۷۶۷ بوده که ۱۸ درصد افزایش داشته است.

مدیرکل انتقال خون خراسان جنوبی یادآور شد: بیماری کرونا نباید باعث شود از افرادی که نیاز به خون و فرآورده‌های خونی دارند غافل شویم و با مراجعه به مراکز اهدای خون باید در این امر خداپسندانه شرکت کنیم.

عاملی خاطرنشان کرد: به مردم اطمینان می‌دهیم که تمامی مراحل اهدای خون با رعایت اصول بهداشتی انجام می‌شود و جای هیچ گونه نگرانی نیست.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی