تیتر امروز

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عضو خبرگان رهبری:

رهبری و مراجع با تصمیمات ستاد مقابله با کرونا همراه هستند/ هتک حرمت حرم اهل بیت (س) محکوم است

عضو خبرگان رهبری گفت: اقدامات خودسرانه و هتک حرمت نسبت به حرم اهل بیت (ع) که سوژه و فرصت سوء استفاده به دست ایادی استکبار جهانی و دشمنان هم داده، محکوم است.

کد خبر: ۵۵۷۵۹
۱۵:۴۰ - ۲۷ اسفند ۱۳۹۸

رهبری و مراجع با تصمیمات ستاد مقابله با کرونا همراه هستند/ هتک حرمت حرم اهل بیت (س) محکوم است

دیدارنیوز ـ حجت الاسلام والمسلمین عسگر دیرباز  عنوان کرد: نباید به نام دین و دفاع از ارزش‌های دینی و اسلامی، دست به ناهنجاری زد و اقداماتی غیرمنطقی و به دور از عقلانیت انجام داد.

 

عضو خبرگان رهبری افزود: اقدامات خودسرانه هتک حرمت حرم حضرت معصومه (س) که سوژه و فرصت سوء استفاده به دست ایادی استکبار جهانی و دشمنان داد، محکوم است.


وی تصریح کرد: در شرایطی به سر می‌بریم که تمامی علمای عظام و مراجع و بزرگان دینی و به ویژه رهبر انقلاب با تصمیمات ستاد پیشگیری با بیماری کرونا همراهی می‌کنند و این دستورات را در جهت حفظ سلامت جامعه الزامی و قابل اجرا می‌دانند.


حجت السلام والمسلمین دیرباز بیان کرد: هتک حرمت حرم مطهر و شکستن درب‌ها برای ورود، اقدامی بسیار نادرست و ناشایست است و این ساختارشکنی‌ها مورد تائید نیست.


وی خاطرنشان کرد: پس از دستورات ستاد مقابله با کرونا، نماز جمعه تعطیل شد، این فریضه ارزشمند همواره از مستحبات موکد بود، اما وقتی مساله پرهیز از حضور مردم در اجتماع به میان می‌آید باید به این تصمیمات احترام گذاشت.


رئیس دانشگاه قم گفت: همه امور و برنامه‌ها باید براساس دیدگاه‌ها و توصیه‌های متخصصان بهداشت و مسئولان این ستاد تنظیم شود و در این شرایط هتک حرمت و اقدامات خودسرانه معنایی ندارد.


وی افزود: مراجع و هم رهبر انقلاب در اطلاعیه‌هایی این نکات مهم را متذکر شده‌اند و نباید تصمیماتی خارج از این چارچوب گرفته شود که سلامتی جامعه را به مخاطره بیندازد.


حجت السلام والمسلمین دیرباز اظهار کرد: در حال حاضر نیز تصمیم بر این است که اماکن مذهبی و بارگاه ائمه معصوم و فرزندان‌شان تعطیل باشد و محدودیت‌هایی ایجاد شود که همه ما باید از آن تبعیت کنیم.


وی خاطرنشان کرد: ملت شریف ایران و مسلمانان و شیعیان با توجه به مصلحتی که در تعطیلی حرم مطهر وجود دارد آن را می‌پذیرند و تبعیت می‌کنند.


عضو خبرگان رهبری بیان کرد: بنا نداریم در ساختارشکنی شب گذشته افرادی را متهم کنیم، ممکن است بخشی از این واکنش‌ها متاثر از اندوه و ناراحتی باشد، اما قطعا پشت سر این حوادث افرادی قرار دارند که ارتباط آن‌ها با استکبار جهانی و دشمنان اسلام قابل انکار نیست و فعالیت‌های مذهبی را نیز در راستای اهداف آنان دنبال می‌کنند.


وی عنوان کرد: افراد حق ندارند وقتی درب‌های حرم بسته شده است به آن هجوم بیاورند و آسیبی به حرم و مردم وارد کنند، همه ما در این شرایط وظیفه داریم از دستوراتی که به صلاح جامعه است تبعیت کنیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور