تیتر امروز

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد
در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در باکو مطرح شد

افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد

ما باید با آمریکا به صورت مستقیم مذاکره کنیم. باید همه مسائل را روی میز گذاشته و به سمت حل همه مسائل با آن حرکت کنیم. پکن و مسکو هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد. آنها به دنبال منافع...
فاتح برائی: ناترازی ۱۲ میلیون لیتری در تولید بنزین/ زیان دو میلیارد دلاری از صادرات گاز مایع؛ چه کسی پاسخگوست؟
گفت و گوی دیدار در برنامه دیدار اقتصادی با کارشناس حوزه انرژی

فاتح برائی: ناترازی ۱۲ میلیون لیتری در تولید بنزین/ زیان دو میلیارد دلاری از صادرات گاز مایع؛ چه کسی پاسخگوست؟

دیدار اقتصادی در یکی دیگر از برنامه‌ها به سراغ فاتح برائی، کارشناس حوزه انرژی رفت. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد: تفاوت نرخ صادراتی گاز مایع با نرخ واردات بنزین، کشور را متحمل زیان ۲ میلیارد دلار...
استاندار گیلان خبر داد:

ضرورت راه‌اندازی نقاهتگاه ۲۰۰۰ تختی در گیلان

نماینده عالی دولت در گیلان با تأکید بر ضرورت حفظ و افزایش آمادگی استان در بخش درمانی، گفت: لازم است راه اندازی نقاهتگاه با ظرفیت ۲۰۰۰ تخت در گیلان پیگیری شود.

کد خبر: ۵۵۶۲۱
۱۵:۵۵ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۸

ضرورت راه‌اندازی نقاهتگاه ۲۰۰۰ تختی در گیلان

دیدارنیوز ـ ارسلان زارع امروز پس از جلسه ویدئوکنفرانس ستاد ملی مدیریت کرونا که با حضور رئیس جمهوری برگزار شد، اظهار کرد: امروز این جلسه به ریاست رئیس جمهوری و با حضور استانداران سراسر کشور برگزار شد و در ابتدای آن وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عملکرد استان‌ها در خصوص اجرای طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا در کشور را مورد بحث قرار داد و اعلام کرد که استان گیلان در اجرای طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا با اختلاف، نسبت به سایر استان‌ها مقام برتر را دارد.
 
وی کسب این موفقیت را حاصل همکاری خوب و شایسته مردم گیلان دانست و افزود: در اجرای طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا بیش از ۸۲ درصد جمعیت استان طی شش روز مورد پایش قرار گرفته اند.
 
استاندار گیلان با بیان اینکه افزون بر دو میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از مردم ایران در این طرح ارزشمند شرکت کرده اند، ادامه داد: افراد دارای علائم مشکوک در۲۶ مرکز درمانی دولتی و سه مرکز خصوصی بستری شدند تا پس از سلامت کامل، به آغوش خانواده بازگردند.
 
نماینده عالی دولت در گیلان خاطرنشان کرد: در این جلسه از هموطنان خواسته شد تا در خانه بمانند، زیرا در این برهه از زمان، خانه امن‌ترین و سالم‌ترین مکان است.
 
زارع تصریح کرد: در جلسه امروز مقرر شد در ۱۳ استان کشور از جمله گیلان پایش و تب سنجی در مبادی ورودی صورت گیرد از این رو در گیلان از مبادی قزوین، مازندران و اردبیل، پایش انجام می‌شود که امیدواریم در اجرای این طرح نیز جزو اولین استان‌ها باشیم.
 
استاندار گیلان گفت: بر اساس تقسیم بندی و برنامه ریزی‌های انجام شده در روز گذشته با همکاری نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، نیروی انتظامی، هلال احمر، شبکه بهداشت و درمان و همکاری مردم این طرح با جدیت تمام اجرا می‌شود.
 
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: همواره از هموطنان می‌خواهیم با توجه به آلوده بودن جغرافیای گیلان از سفر به این استان خودداری کنند.
 
به گفته زارع؛ با توجه به غربالگری انجام شده، به نتیجه اطمینان‌بخش از سلامت جمعیت استان رسیده ایم با این وجود لازم است آمادگی خود را در بخش درمانی افزایش دهیم که در این خصوص لازم است راه اندازی نقاهتگاه با ظرفیت ۲۰۰۰ تخت در گیلان پیگیری شود.
 
استاندار گیلان همچنین به جبرانی زمان از دست رفته مدارس برای موضوع آموزش اشاره و اضافه کرد: با توجه به اختیاراتی که به شورای آموزش و پرورش استان‌ها داده شده، به زودی جلسه این شورا جهت بررسی زمان بازگشایی مدارس برگزار می‌شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير