تیتر امروز

اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!

این صد و چهل و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!
گفت‌وگوی دیدار در یک ویژه برنامه با استاد دانشگاه

مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!

مجید حسینی، استاد دانشگاه تهران مهمان ویژه برنامه دیدارنیوز بود، او در این گفت‌و‌گو به اعتراضات این روزها، دلایل گران سازی و نقش نسل زد پرداخت.
دلفی، سفیر سابق ایران در فرانسه: حتی جمهوری‌خواهان طرفدار ترامپ هم از اصل اقدام او دفاع نمی‌کنند/ ربایش مادورو، آغاز برنامه ترامپ در آمریکای لاتین است/ شریعتی، فعال سیاسی: ماجرای مادورو باید متضمن هشدار نسبت به حاکمیت ایران درباره امکان تکرار تجربه ونزوئلا باشد/ روسیه و چین، ونزوئلا را خیلی بیشتر از ما دوست ‌داشتند!
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک دیپلمات باسابقه و یک تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی مطرح شد

دلفی، سفیر سابق ایران در فرانسه: حتی جمهوری‌خواهان طرفدار ترامپ هم از اصل اقدام او دفاع نمی‌کنند/ ربایش مادورو، آغاز برنامه ترامپ در آمریکای لاتین است/ شریعتی، فعال سیاسی: ماجرای مادورو باید متضمن هشدار نسبت به حاکمیت ایران درباره امکان تکرار تجربه ونزوئلا باشد/ روسیه و چین، ونزوئلا را خیلی بیشتر از ما دوست ‌داشتند!

سعید شریعتی، فعال و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی و ابوالقاسم دلفی، سفیر پیشین کشورمان در فرانسه و کارشناس مسائل بین‌الملل در گفت‌و‌گویی با دیدار به ارائه تحلیلی از تحولات اخیر ونزوئلا، پیامدهای انتقال...
«محسن نقاشی» دبیر اجرایی فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی کشاورزی ایران در گفتگو با "دیدارنیوز"؛

قیمت میوه در شب عید افزایش می‌یابد/ باید وزارت غذا داشته باشیم

خرید شب عید یکی از کار‌هایی است که همه افراد برای خوشحالی افراد خانه و همین‌طور وارد شدن به سال جدید در نظر می‌گیرند و این در حالی است که هر چقدر به انتهای سال نزدیک‌تر می‌شویم قیمت‌ها رو به صعود دارد. محسن نقاشی دبیر اجرایی فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی کشاورزی ایران در گفتگو با دیدارنیوز در خصوص گرانی بیش از حد محصولات غذایی برای شب‌های پایانی سال اظهار کرد: دولت با عرضه‌های مستقیم به اتحادیه‌ها و تشکل‌ها به کاهش قیمت کمک کند. واگذاری محصولات کشاورزی به سازمان صنعت و معدن اشتباهی است که نباید دولت وارد آن شود، بلکه باید با تعاونی روستایی ارتباط مستقیم داشته باشد و کار را به سازمان جهاد کشاورزی بسپارد.

کد خبر: ۵۲۶۸۷
۱۴:۰۲ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۸

دیدارنیوز ـ کم‌کم به پایان سال ۱۳۹۸ نزدیک می‌شویم و هجمه بزرگی از هیجانات ناشی از روزهای پایانی سال بر همه افراد به‌خصوص زنان خانه‌دار برای شستشو و تمیزکاری تاثیر می‌گذارد. خرید شب عید یکی دیگر از کار‌هایی است که همه افراد برای خوشحالی افراد خانه و همین‌طور وارد شدن به سال جدید در نظر می‌گیرند و این در حالی است که هر چقدر به انتهای سال نزدیک‌تر می‌شویم قیمت‌ها رو به صعود دارد.

محسن نقاشی دبیر اجرایی فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی کشاورزی ایران معتقد است اگر کار را به بخش خصوصی بسپارند، دلالان وارد کار نخواهند شد.

محسن نقاشی در گفتگو با دیدارنیوز در خصوص گرانی بیش از حد محصولات غذایی برای شب‌های پایانی سال اظهار کرد: دولت با عرضه‌های مستقیم به اتحادیه‌ها و تشکل‌ها به کاهش قیمت کمک کند.

وی افزود: دولت می‌تواند با در اختیار قراردادن مراکزی که استفاده نمی‌شود به تشکل‌ها و اتحادیه‌های محصولات غذایی، کار را به بخش خصوصی واگذار کند و در این میان به مردم کمک کند.

نقاشی ادامه داد: دولت باید بازار‌هایی که قابل استفاده نیستند را در اختیار این اتحادیه‌ها قرار دهد تا عرضه مستقیم محصولات از سوی این اتحادیه‌ها صورت بگیرد.

دبیر اجرایی فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی کشاورزی ایران با نگرانی از اینکه شب‌های پایانی سال شاهد افزایش قیمت میوه و همینطور محصولات غذایی خواهیم بود، یادآور شد: سال گذشته سازمان تعاونی روستایی که توسط تشکل‌ها و اتحادیه‌ها، هدایت بازار میوه را بر عهده گرفت کار را به‌گونه‌ای پیش برد که قیمت میوه در انتهای سال با قیمت دو ماه قبل از آن، تفاوت چندانی پیدا نکرد و حتی پایین‌تر هم آمد.


قیمت میوه در شب عید افزایش می‌یابد/ باید وزارت غذا داشته باشیم

 

وی علت کاهش قیمت میوه در سال گذشته را ارتباط مستقیم سازمان جهاد کشاورزی با تولیدکنندگان عنوان کرد و گفت: امسال متاسفانه دغدغه آن است که کار به سازمان صنعت و معدن محول شده و اختلاف قیمت در حال حاضر بیشتر به چشم می‌خورد.

نقاشی با بیان اینکه نگران وضعیت قیمت محصولات غذایی و میوه شب عید هستیم، اظهار کرد: واگذاری محصولات کشاورزی به سازمان صنعت و معدن اشتباهی است که نباید دولت وارد آن شود، بلکه باید با تعاونی روستایی ارتباط مستقیم داشته باشد و کار را به سازمان جهاد کشاورزی بسپارد.

دبیر فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی کشاورزی ایران با بیان اینکه صنایع غذایی از وضعیت بلاتکلیفی برخوردار است، گفت: در حال حاضر صنایع غذایی متولی ندارد و غذا بالاترین رقم اشتغال کشور را دارد و بالاترین رقم صادرات بعد از نفت را داراست. از این‌رو یا باید وزارت غذا داشته باشیم یا حداقل تا ایجاد وزارت غذا، جهاد کشاورزی متولی صنایع غذایی باشد و توجه ویژه‌ای به صنایع غذایی داشته باشد.

وی همچنین با بیان اینکه بسیاری از افراد به‌خصوص رسانه ملی در جهت تخریب محصولات غذایی برآمده‌اند، گفت: چندی پیش، فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی کشاورزی ایران طی بیانیه‌ای، بیانات مخدوش‌کننده اذهان عمومی که توسط افراد غیرکارشناس در مورد افلاتوکسین در لبنیات مطرح شد را به‌شدت محکوم کرد و این هجمه‌هایی که بر علیه تولید؛ آن هم صنایع غذایی ایران که در این چند دهه پرچم افتخار را برافراشته است و در زمانی که برند‌های صنایع لبنی کشور به کشور‌های اروپایی صادرات دارند و در کشور‌های همسایه تحت لیسانس برند ایرانی تولید می‌کنند راه افتاده، قابل توجیه نیست.

نقاشی افزود: در ادامه بیانیه آمده که این چه بازی و چه خصمی است که به راه انداخته‌اند. در چند هفته پیش حمله به صنایع شیرینی و شکلات کشور وارد کردند که باعث کاهش ۳۰ درصدی فروش کارخانجات شد. یک روز صنایع گوشتی را هدف قرار می‌دهند که باعث تعطیلی تعداد زیادی از کارخانجات بوده است. یک روز روغن پالم و روزی دیگر... این چه حکایت شومی است که در سال رونق تولید به راه انداخته شده است. وظیفه سازمان‌های نظارتی است که اگر واقعاً سخنان این افراد صحیح است که با کارخانه‌ها برخورد قانونی کنند که سلامتی مردم اینگونه به خطر نیفتد، ولی اگر این حرف‌ها صحت ندارد نگذارند که این تبلیغات منفی رونق تولید را با چالش روبرو کند.

وی در پایان عنوان کرد: در جهت حمایت از رونق تولید، نفی مردم و کاهش قیمت‌ها شایسته است که کار در حوزه میوه و محصولات غذایی را به تشکل‌ها و اتحادیه‌ها واگذار کرد تا آن‌ها با نهایت دقت و دلسوزی که در کار دارند به مردم و جامعه خدمت کنند، مخصوصاً که در آستانه عید نوروز هستیم و مردم تحمل گرانی بیش از این را ندارند.

 

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
پرطرفدارترین ها