تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

راه‌های استان مرکزی گرفتار دزدان روشنایی!

News Image Lead

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی گفت: سالانه یک میلیارد تومان تجهیزات روشنایی در راه‌های استان به سرقت می‌رود.

کد خبر: ۵۰۰۷۲
۱۴:۴۸ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۸
 

دیدارنیوز ـ علی زندی فر در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به سرقت تجهیزات موجود در راه ها و محورهای مواصلاتی استان مرکزی بیان کرد: سالانه چیزی بالغ بر یک میلیارد تومان خسارت بابت سرقت تجهیزات راهداری ایجاد می شود که بیشترین سرقت و خسارت مربوط به تجهیزات روشنایی است.

وی با اشاره به اینکه استان مرکزی با ۳۱۰ کیلومتر روشنایی در محورهای مواصلاتی جزو سه استان اول کشور در این حوزه است، افزود: با توجه به سرقت تجهیزات روشنایی، سالانه ۷۰ درصد از بودجه نگهداری روشنایی صرف خرید مجدد تجهیزات می شود.

زندی فر با تاکید بر اینکه شبکه برق رسانی و روشنایی جاده ای به سادگی دچار نقص و خرابی نمی شود اما به دلیل سرقت ترانس برق  ...  خسارت بالایی را متحمل می شویم که با توجه به اهمیت روشنایی باید این خسارات به سرعت جبران شود، بیشترین سرقت این تجهیزات را در حوزه راه های ساوه – زرندیه، ساوه - همدان و محورها تهران و بروجرد دانست.

وی در خصوص اقدامات اجرایی جهت کاهش سرقت و خسارات اظهار کرد: در حال حاضر اقداماتی جهت جلوگیری از این سرقت‌ها صورت گرفته است، در وهله اول تلاش شد که مسئولیت محورها به پیمانکاران پروژه‌های راهداری سپرده شود که در صورت سرقت باید پیمانکار جایگزین کند، البته هزینه نگهداری در قرارداد کاری آنها لحاظ می‌شود.

مدیرکل راهداری استان مرکزی افزود: در کنار این اقدام مجموعه راهداری استان در حال طراحی شبکه الکترونیکی است که اگر ولتاژ برق تغییر کرد، بلافاصله از طریق این شبکه به مسئول راهداری شهرستان و استان اطلاع رسانی شود که سریع رسیدگی شود. این اقدام در صورتی که سریعا انجام شود می تواند عاملی بازدارنده باشد.

وی با اشاره به اینکه در کنار سرقت از تجهیزات روشنایی متاسفانه با سرقت در حوزه دوربین های ثبت تخلف نیز مواجه هستیم که برای فعالسازی آنها باید پروسه اخذ انشعاب مجددا طی شود، گفت: این سرقت ها باعث شده است امکان ارزیابی سرعت متوسط تردد خودروها سلب شود، اما تلاش خواهد شد برای نوروز این کم و کاستی به سرعت رفع و دوربین ها با تمام ظرفیت در مدار قرار گیرند.

زندی فر اضافه کرد: برخی از دوربین‌ها نیازمند جابجایی هستند، به عنوان مثال دو جابجایی در آزادراه ساوه-تهران باید انجام شود چراکه در این محور شرکت برق ساوه ترانس برق دوربین‌ها را به دلیل بدهی باز کرده و این امر مشکلاتی را رقم زده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور