تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رئیس اداره منابع طبیعی شاهرود:

۴ خودرو نیسان حاوی چوب قاچاق در شاهرود متوقف شد

رئیس اداره منابع طبیعی شاهرود از توقیف چهار خودروی نیسان حاوی چوب قاچاق طی دوماهه اخیر در شاهرود خبر داد و گفت: از این خودرو‌ها دو تن تاغ و دو متر مکعب بلوط کشف‌شده است.

کد خبر: ۴۹۵۶۶
۱۲:۴۴ - ۳۰ دی ۱۳۹۸

۴ خودرو نیسان حاوی چوب قاچاق در شاهرود متوقف شد

دیدارنیوز ـ محمد رضا کشاورزیان بابیان اینکه طی دوماهه اخیر چهار خودرو نیسان حاوی چوب قاچاق در شاهرود متوقف‌شده است، ابراز داشت: دو خودرو حاوی چوب‌های درختان قطع‌شده از جنگل‌های کالپوش، یک خودرو از جاجرم و دیگری نیز شب گذشته توسط یگان حفاظت شاهرود کشف‌شده بودند.
 
وی افزود: طی دو ماه اخیر یک دستگاه خودرو حامل چوب جنگلی درختان بلوط قاچاق به مقدار دو متر مکعب و سه دستگاه چوب تاغ به مقدار دو تن در شهرستان شاهرود ضبط شدند.
 
رئیس اداره منابع طبیعی شاهرود ضمن بیان اینکه با هماهنگی دستگاه قضائی و انتظامی برای متخلفان پرونده قضائی تشکیل و خودروی آن‌ها به پارکینگ منتقل‌شده است، ابراز داشت: از این افراد یک دستگاه اره موتوری کشف و ضبط‌شده است.
 
کشاورزیان در ادامه تصریح کرد: اجرای طرح‌های ضربتی مبارزه با قاچاق چوب و زغال، افزایش کنترل و نظارت توسط حفاظت و قرقبانان و آگاه‌سازی مردم و استفاده از توان مردم برای حفاظت از منابع طبیعی از مهم‌ترین فعالیت‌ها در خصوص قطع درختان، قاچاق چوب و زغال است.
 
وی افزود: فعال بودن پنج گشت خودرویی و ۱۰ گشت موتوری و پیاده در عرصه‌های ملی و جنگلی و بیابانی شهرستان به صورت ۲۴ ساعته و بهره‌گیری از توان مخبران محلی، از موفقیت‌های حفاظت منابع طبیعی شهرستان در مقابله با قاچاق چوب و زغال در این عرصه‌ها محسوب می‌شود.
منبع: مهر
ارسال نظرات