تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

دلیل مخالفت با حضور ورزشکاران خراسان شمالی در مسابقات جهانی ورزش‌های زورخانه‌ای چیست؟

News Image Lead

رئیس هیات ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی خراسان شمالی دلیل مخالفت فدراسیون جهانی برای حضورنیافتن ورزشکاران این استان در سومین دوره مسابقات جهانی ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی که به میزبانی این استان برگزار می‌شود را تشریح کرد.

کد خبر: ۴۹۱۶۱
۱۱:۵۶ - ۲۶ دی ۱۳۹۸
 

دیدارنیوز ـ امیرآبادی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه مخالفت برای حضور کشتی گیران پهلوانی خراسان شمالی در این دور از رقابت ها گلایه هایی را در استان به همراه داشته است، گفت: این دور از مسابقات، مسابقات ورزشی زورخانه ای و کشتی پهلوانی است و افرادی می توانند در این مسابقات شرکت کنند که در تیم زورخانه ای نیز باشند.

وی افزود: یکی از مولفه های حضور ورزشکاران در این رقابت ها داشتن حدنصاب یکی از مهارت های فردی ورزش های زورخانه ای است.

امیرآبادی ادامه داد: کشتی گیران پهلوانی خراسان شمالی که در حال فعالیت هستند زیر نظر فدارسیون جهانی کشتی پهلوانی قرار می گیرند نه فدراسیون جهانی ورزش های زورخانه ای و پهلوانی.

وی با بیان اینکه پیگیری های فراوانی برای حضور کشتی گیران پهلوانی این استان در این دور از مسابقات جهانی شده است، اظهار کرد: با رئیس فدراسیون ورزش های زورخانه ای و کشتی پهلوانی صحبت شده است تا راهی برای حضور ورزشکاران استان ارائه دهد.

رئیس هیات ورزش های زورخانه ای و کشتی پهلوانی خراسان شمالی بیان کرد: رئیس فدراسیون جهانی این مسابقات، مورد ذکر شده را علت مخالفت برای حضور ورزشکاران این استان در این رقابت ها بیان کرده است.

وی تصریح کرد: علاوه بر آن از سوی این فدراسیون اعلام شده است که فدراسیون جهانی این ورزش در ایران قرار دارد و نمی توان قوانین را از سوی ایران نقض کرد، چراکه ممکن است در مسابقات بعدی که در سایر کشورها برگزار شود همین مشکل به وجود آید و نتوان به خواسته ها پاسخ داد.

امیرآبادی تاکیدکرد: استاندار خراسان شمالی نیز در حال پیگیری برای حضور ورزشکاران خراسان شمالی در این دور از مسابقات است اما هنوز حضور این افراد در مسابقات به صورت ۵۰_۵۰ است و تا اواخر فردا شب نتیجه به صورت قطعی مشخص خواهد شد.

سومین دور از مسابقات ورزش های زورخانه ای و کشتی پهلوانی به میزبانی خراسان شمالی در بجنورد از تاریخ ۲۸ دی ماه تا سوم بهمن ماه سال جاری برگزار می شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی