تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
هواشناسی خراسان رضوی خبر داد:

حجم بارش‌ها در خراسان رضوی از عصر امروز افزایش می‌یابد/ ماندگاری هوای سرد تا پایان هفته

هواشناسی خراسان رضوی با اعلام نفوذ جریانات سرد شمالی و تقویت سامانه بارشی، گفت: حجم بارش‌ها در استان افزایش می‌یابد.

کد خبر: ۴۸۴۴۷
۱۵:۱۰ - ۲۱ دی ۱۳۹۸

حجم بارش‌ها از عصر امروز افزایش می‌یابد/ ماندگاری هوای سرد تا پایان هفته

دیدارنیوز ـ بنا بر اعلام اداره کل هواشناسی خراسان رضوی، بر اساس تحلیل نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی و با توجه به تحلیل نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی از عصر امروز، با نفوذ جریانات سرد شمالی و تقویت سامانه بارشی، حجم بارش‌ها در استان (خصوصاً در شهرستان‌های واقع در نیمه جنوبی و نیمه شرقی) افزایش می‌یابد که تا اواخر وقت امروز در شهرستان‌های گرمسیر فوق‌الذکر احتمال ایجاد آب‌گرفتگی و روان‌آب نیز وجود دارد.
 
ضمن اینکه در ساعات عصر و شب و طی فردا بارش‌ها در اکثر نقاط استان به‌‍ شکل برف همراه با مه و کاهش دید پیش‌بینی می‌شود. فعالیت هسته بارشی سامانه تا اواسط هفته ادامه می‌یابد، اما بیشترین حجم بارش‌ها، در بازه زمانی امروز تا ظهر فردا رخ خواهد داد همچنین ماندگاری هوای سرد و گسترش پدیده مه و کاهش دید تا پایان هفته ادامه دارد.
 
بر اساس تحلیل‌ها، طی شب‌های آینده حداقل دمای شبانه در مناطق سردسیر استان به کمتر از ۱۰ درجه سلسیوس زیر صفر خواهد رسید. فعالیت این سیستم، اختلال در سیستم حمل و نقل استان را در پی خواهد داشت.
 
در ۲۴ ساعت گذشته، ریوش با کمینه دمای ۴- درجه سلسیوس سردترین و داورزن با بیشینه دمای ۱۳ درجه سلسیوس گرم‌ترین شهر‌های استان خراسان رضوی بوده‌اند. طی این مدت کمینه و بیشینه دمای شهر مشهد به ترتیب ۱+ و ۸ درجه سلسیوس بوده است.
 
همچنین بیشترین مقدار بارش از ایستگاه هواشناسی تربت حیدریه به میزان ۲۲.۴ میلی‌متر و بیشترین ارتفاع برف از ایستگاه هواشناسی قوچان با ۹ سانتیمتر برف و بیشترین سرعت وزش باد از ایستگاه هواشناسی رشتخوار با سرعت ۵۰ کیلومتر بر ساعت گزارش شده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی