تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...

کیفیت نان استان مرکزی افزایش می‌یابد

مدیرکل دفتر اقتصادی استانداری مرکزی گفت: با اقدامات در نظرگرفته شده کیفیت نان در استان ارتقا می‌یابد.

کد خبر: ۴۶۹۵۰
۱۵:۴۸ - ۱۱ دی ۱۳۹۸

کیفیت نان استان مرکزی افزایش می‌یابد

دیدارنیوز ـ محمود نعمتی صبح چهارشنبه در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان استان مرکزی که با موضوع بررسی کیفیت نان در استانداری برگزار شد، بیان کرد: در سال جاری به دلیل شرایط اقلیمی استان و کشور، برخی فاکتور‌های مربوط به کیفیت گندم نسبت به سال‌های گذشته تغییراتی داشت و برخی از فاکتور‌ها مانند پروتئین گندم‌های تولیدی کمتر شد.
 
وی افزود: با وجود آنکه در سال جاری تولید گندم در استان دو برابر مصرف بود، به دلیل شرایط تولید گندم کشور در سال جاری، به ناچار خروج گندم برای استان‌های دیگر شدت گرفت و ما را با محدودیت اختلاط روبرو کرد.
 
نعمتی با بیان اینکه این شرایط کیفیت آرد استان را با مشکل روبرو کرد و بر این اساس جهت ارتقای کیفیت آرد تلاش می‌کنیم، یکی از راهکار‌های ارتقای کیفیت را اختلاط این گندم با گندم‌های خارج از استان دانست و گفت: تولید گندم داخلی در کشور در سال جاری با کاهش روبرو بود و قاعدتا در این شرایط باید به جای واردات گندم به استان، خروجی از استان داشته باشیم، اما با این وجود تصمیم بر این است که از محل واردات گندم به کشور که ظاهرا تا پایان سال به ۳ میلیون تن می‌رسد بخشی را دریافت و با گندم داخلی استان مخلوط کنیم تا کیفیت نان افزایش یابد.
 
وی با اشاره به مسئولیت سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی درخصوص بررسی علل کاهش کیفیت گندم و پیش بینی لازم برای سال آینده، اظهار کرد: مسلما شرایط اقلیمی در اختیار یک دستگاه یا ارگان نیست، بارندگی شدید سال گذشته باعث شسته شدن خاک و خروج کود ازته از خاک شد و علاوه بر آن بارش بهاره کیفیت گندم را از بین برد.
 
مدیرکل دفتر امور اقتصادی استانداری مرکزی خواستار صبر و حوصله نانوایان شد و افزود: یک سند کیفیت نان در استان داریم و هفته آینده دستگاه متولی اقدامات لازم در راستای اجرای سند را اعلام می‌کند. تلاش می‌کنیم براساس این سند جلو برویم تا کیفیت نان به کیفیت قبل بازگردد و قطعا با اقدامات مدنظر این کیفیت افزایش می‌یابد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر